Quantcast
Till salu inom: ”

horse-trainer walk skrittband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Akta Graco Discovery Walker gåstol Grazia. Nu kan ditt lilla nyfikna barn utforska världen utan att du behöver vara rädd. Gåstolen är försedd med trappskydd som automatiskt sätter stopp. Men ditt barn är säkert mer intresserad av den avtagbara lekbrickan med leksaker och ljudeffekter. Överdraget tvättar du i maskin och lekbrickan är lätt att ta av och torka. Hela gåstolen fälls ihop på ett ögonblick. LxBxH 77x62x51 cm / 77x62x24 cm (hopfälld). - Trappskydd - Lekbricka - Ljudeffekter - Maskintvättbart överdrag Gåstolen är i mycket fint skick.
Passa på då vi säljer ut vårt demoex av Easy Walker Quattro. Se mer på www.easywalker.se Ordinarie pris för barnvagnen inklusive liggdel och regnskydd är 9398:- Passa på, nu går den för 5795:- Spara 3603:- Vi har 1 st barnvagn där sittdelen och liggdelen är i färg mörkblå. OBS! Erbjudandet gäller endast detta exemplar som varit vår demovagn och kan ej kombineras med andra rabatter. Vi finns i Mölndals Centrum på Göteborgsvägen 7. Öppettider: Mån-Fre 11-18 Lör-Sön 11-15 Välkomna ! OBS! Vi skickar inte varor men Ni är varmt välkomna att besöka oss!
Nu säljer jag min knappt använda laptopväska eftersom jag helt enkelt inte behöver den då jag inte har kvar min laptop. Väskan är i nyskick och fungerar bra för allt från 15"-17"-laptops eftersom den har ett reglerbart stöd i väskan. Den har också massvis med bra fickor och mycket plats att ha böcker och annat som man skulle kunna vilja ha med sig. Väskan är en original Walk on Water Laptop Bag 17 Funky som är helt svart utvändigt och vitrutig invändigt. Länk till väskans originalbutik med information: http://www.walkonwaterstore.com/laptop-mega-bag-17-funky-black-canvas-by-walk-on-water-p.html
Horse-trainer Walk i mycket bra skick lite använt, har inte gått några broddade hästar på bandet, Steglös hstighet 0-15 km/h 12grader backe, 10 st förinställda program (man kan programera egna) Köpt nytt 2011 för 190000 kr Obs ej prut (inte ens en krona) Ej moms.
NU HAR DU TILLFÄLLE ATT TILL ETT FÖRMÅNLIGT PRIS KÖPA EN PROFFSUTRUSTNING FÖR ATT TRÄNA DIN HÄST. Låt hästen värma upp eller tränas medan du mockar, strör och pysslar i stallet. Säljer nu min Horse-Trainer Walk med tak. Den är tillverkad 2008, men fick en totalöversyn samt ny gummimatta när jag köpte den för drygt ett år sen. Skrittbandet har nyligen blivit helt genomgånget och bl.a. fått ett nytt uppgraderat CPU kort i styrboxen. Gummimattan är i mycket gott skick (många mil kvar). Har idag 10 förinställda program men plats för ytterliggare 100 som du kan döpa själv. Finns att se/prova utanför Svedala. Jag är momspliktig så priset är alltså:109 600 + moms HORSE-TRAINER WALK är en träningsmaskin för hästar. Den kan användas i professionella träningsstall, av ambitiösa elitryttare,på ridskolor, av fritidsryttare samt hos uppfödare med många unghästar. För mer info: http://www.horse-trainerproducts.com/main-se.php Specifikationer: Maskinmått: 375L x 140B x 220H cm Uppställd längd: 635 cm Vikt 1530 kg Lutning max. 10 grader Steglös justerbar hastighet 0-15 km/t Elektriska data: Anslutning 3 x 400VAC+N+PE 50 Hz Märkspänning 16A Skyddsklass IP 52