Quantcast
Till salu inom: ”

skrittband häst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skackel

Grums
Blandat

Norrköping
Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jonteture, hingst, född 2010. e. Obelisk 1857 u. Flickan-Jäntan 22-97-0129 ue. Pilot 1866 Ture är en snäll & trevlig häst. Nyss inkörd med rockard. Van att longeras, gå på skrittband, spola ben och att gå ute & med andra hästar. Verkad & avmaskad regelbundet. Ej lastad så många gånger, men har gått utan problem. Är ca 147 cm i mankhöjd nu, borde bli iaf 150. pga tidsbrist.
Välkommen till vår genuina gård och hästhållning! Vi tar emot alla typer av hästar och olika typer av uppdrag! Jag tävlar själv i svår dressyr och har utbildat ett antal hästar. Har även tävlat hoppning och fälttävlan på hög nivå. Vi har till vår hjälp för att "bygga upp" en glad, stark och hållbar häst både skrittband samt solarie. Vi är även återförsäljare för Biolight. Vi använder dagligen Biolight på våra samt kundernas hästar. Pris ex moms. Välkommen in på www.camillaivarsson.se
DET LILLA STALLET MED DET STORA ENGAGEMANGET! Vi satsar på kvalite och inte kvantitet. Vi skräddarsyr ett upplägg för varje individ. Vi tar emot alla typer av hästar. Hästarna utbildas av ryttare som rider svår dressyr men som också har mångårig erfarenhet av både hoppning och fälttävlan. Vi har skrittband, solarie samt stora hagar för att skapa de bästa förutsättningarna. Vi behandlar även hästarna regelbundet med Biolight för att förhindra risken för skador. Vi har ett nära samarbete med Sveriges bästa veterinärer samt equiterapeuter. Innehar F-skattsedel samt ansvarsförsäkring. Titta gärna in på www.camillaivarasson.se
på Ekensholm mellan Malmköping och Stjärnhov. Sommar- och vinterhagarna är stora, ca 5-7 ha, och kuperade. Växelbetning med nötkreatur. Alla hästar går tillsammans. Vi tar inte emot hingstar. Många, bra rid- och körvägar, ridbana med hindermateral, pyttelitet ridhus, skrittband och liten terrängbana. Ridhus inom 10 km (Stjärnhov och Dunker, Mählby). Vi tar även emot konvalescenter och tillfälliga gäst-hästar. Priset avser kallhyra/bete per månad. Kostnader för foder, strö, och service tillkommer. Vid bete ingår naturligtvis sedvanlig tillsyn. Till hösten kommer en charmig lägenhet bli ledig. 3 rok, 2 stora hallar, öppen spis.
Välkommen med din häst till oss för vidareutbildning eller försäljning eller om din häst har skadat sig och behöver rehabiliteras. Vi bedriver högklasssig utbildning av alla typer av hästar. Vi har både skrittband, solarie, laser samt Biolight. Välkommen att titta in på www.camillaivarssondressyr.se Om företaget Bedriver förstaklassig utbildning och förädling av tävlingshästar samt hobbyhästar. Alla är välkomna!