Quantcast
Till salu inom: ”

scott cykel säljes

SCOTT MB cykel

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den är från 06 jag har haft den i fyra år mycket bra skick cycklat 10 ggr med den ungfär, säljes på grund av att jag har ledsnat. värd cyckel en mkt bra ,ny pris över 40 000 str,mid size passar mellan ca 140-175 180cm nästan nya däck ny sadel.res broms klossar som följer med skydd typ brynja knäskydd armbågsskydd bara o åka!! 7000kr prutat oklart provar sista gången annars behåller vi den
tja! nu ska ja sälja datan pga att ja inte använder den. den är i fint skick o funkar bra. lite info. är inte spec kunnig om dator. men det är dubbel kärnig processor. 1,5 gb ram 400gb hdd 512mb grafik kort. o något lysande chassi. bytes mot platt tv eller säljes. pris 2300 bvsa har även en scott yz35 cykel som säljes.
Hejsan! Nu är det dags att sälja min fina cykel pga bilköp. Cykeln är körd lite hit och dit och även lite i skogen. Den är 21 växlad och dom har alltid fungerat. Väldigt bekväm att köra och bra för nybörjare! :) Tyvärr så har jag inga papper kvar på den eftersom vi tappade bort hela pärmen med alla dom papprena när vi flyttade. Jag hade tänkt mig 4500 fast lite prutning vid snabb affär funkar.
Ska nu sälja min Speedster som ja köpte för 2 år sen, sparsamt cyklad, endast 30 mil. Ram strl/ S Shimano trampor är monterade på cykeln, det ingår även en cykeldator som mäter sträcka, medelhastighet, din aktuella hastighet. Enkel men väldigt bra! Det sitter en cykelpump monterad på cykeln, den ingår också, livstidsgaranti på den! Som ny endast cyklad 30 mil, så knappt inkörd. här följer information: http://www.evanscycles.com/products/scott/speedster-s50-27-speed-2009-road-bike-ec016350 B.V.S.A
Har cyklat sparsamt på cykeln, kan påstå att den är i nyskick. Tillbehör som följer med är: -SCOTT Flaskställ -Shimano 105-pedaler -SCOTT sadelväska fylld med slang & pocket-tool m.m. -SCOTT comp Road skor stl. 42. -SCOTT hjälm Watu -SCOTT handskar Det är Compact-modellen. Storlek 54/Medium (är själv 180 cm) Nypris: 12995 kr och tillbehör för ca 2000 kr. Kan stå för frakt vid snabb affär.