Quantcast
Till salu inom: ”

hudterapeut hyra behandlingsrum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en skönhetsalong sedan snart 4år. Idag jobbar två frisörer, en nagelteknolog och två hudterapeuter på deltid. Nu hyr vi ut ett möblerat behandlingsrum till en egen företagare. Heltid el deltid. I hyran ingår del i salongen med tillgång till: - Kassa- och bokningssystem - Kaffemaskin, toapapper, städ osv - Hemsida, visitkort och broschyrer Låter detta intressant? Skicka ett mail och berätta om dig så hör vi av oss så snart vi kan.
Hyra: 6500 kr Ingår: El, vatten, värme och hushållssopor Yta: 83 kvm Område: Järfälla Omsättning: Ring för information ___________________________________ Öppettider Måndag - Fredag: 10-18 Lördag: 10-16 Söndag: Stängt ___________________________________ Snygg och fräsch salong med stora fönster mot gatan. Det finns två schamponeringar och tre stolar. I toaleten finns tvättmaskin och torktumlare. Ett behandlingsrum för hudterapeut. _____________________ OBS! För visning av salongen vänligen respektera och boka tid med ägaren. ___________________________________ Ansvarig: Assa: 076-218 49 04 Dino: 073-310 15 27
Söker dig/er som har utbilding och är duktiga inom följande : vaxning, hudterapeut, nagelteknolog, spaterapeut, fransförlängning, ipl-laser mm. Del av behandlingsrum på exclusiva sporlife excl. mitt i Göteborg. Där finns förutom träning och solarium en underbar relaxavdelning med jacussi och bastu för kunder att tillgå vid behandlingar. Det finns även ett spabadkar med inbyggd massage i behandlingsrummet. Du är självgående och egen företagare med egen ekonomi. Alternativt tillhör en klinik/salong som är intresserade av att utöka. Hör av er via mejl.
Skärgårdssalongen hyr ut ett möblerat rum med utsikt mot vattnet på 16kvm 2-3 dagar i veckan som passar bra för olika slags behandlingar. Vi hyr ut till dig som är egenföretagare, terapeut, naprapat, kiropraktor eller liknande kroppsvårdsverksamhet. Ej hudterapeut eller Klassisk massageterapeut eftersom vi redan har det i vår verksamhet. Är du intresserad tveka inte på att höra av dig! För mer info lämnas via mail.
Behandlingsrum uthyres för massage/naprapati, medicinsk fotvård, spa-behandlingar, nagelteknolog. Salongen är helt nybyggd och ligger centralt på Nockeby torg i Bromma med bra kommunikationer. Helt nya och fräscha behandlingsrum med vatten indraget. Helt nytt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Mekanisk ventilation i hela salongen. Jag som driver salongen är hudterapeut sen 15 år och har en stor kundkrets som även efterfrågar andra skönhetsbehandlingar. Salongen ligger i ett mycket bra område där du har goda möjligheter att få en stor kundkrets. Välkommen att kontakta Bromma Beauty, Madeleine Adling