Quantcast
Till salu inom: ”

behandlingsrum nagelplats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en plats ledig för en nagelteknolog på min salong i centrala Helsingborg. Jag jobbar själv med naglar, men då jag endast jobbar någon dag i veckan, då jag är mammaledig, behöver jag avlastning och hjälp med att ta emot nya kunder. Behandlingsrum uthyres, lämplig för hudterapeut, massör, ansiktsbehandling eller liknande. Rummet är ca 6 kvm stort med fönster mot lugn innergård. Salongen ligger mitt i centrala Helsingborg. Du skall vara en seriös egenföretagare med ett stort engagemang i ditt yrke. F-skattsedel är ett krav. Hyra Nagelplats, 3 500 kr, moms utgår ej. Behandlingsrum, 3 500 kr, moms utgår ej.
behandlingsrum och plats till nagelteknolog uthyres i frisörsalong i Barkarby vid pendeltåg och buss stationen. behandlingsrum för exempel fotvård, massage mm. ca: 15 kvm hyra:2500:- exkl moms plats till duktig nagelteknolog i salongen. hyra: 2000:- exkl moms för mer info ring eller maila nina 0735366455 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu söker vi efter duktiga fransstylister och nagelteknologer till en nyöppnad salong på st:eriksplan (5 min från tunnelbanan). Just nu är vi en fransstylist och en nagelteknolog. Vi har upptäckt att vår tid inte räcker till efterfrågan för fransförlängningar och nagelförlängningar. Vi hyr ut ett större behandlingsrum för 5000:-/mån heltid Nagelplats/fransplats 3000:-/mån heltid. Det går även bra att hyra deltid! Maila eller ring mig för visning och vid frågor!
Behandlingsrum för hudterapeut och nagelbord uthyres i vår väl etablerade skönhetssalongen, Glowme i Södertälje. Behandlingsrum ca 15 kvm Hyra : 4300kr /mån Nagelbord :3000kr /mån I hyran ingår hemsida , marknadsföring, hyran är momsfri Glowme skönhetssalong är en helhetssalong på ca 160kvm. Vi är 8 tjejer som erbjuder olika behandlingar på salongen . Har plats för fler i vårt glada team . Vid intresse hör av er för mer info Ring Mimi 0707386928 Hemsida: Glowme.se
Jag hyr ut en plats till dig som vill bedriva din egen i min salong, till dig som är en Hudterapeut, massör, samtalsterapeut, naprapat och nagelterapeut, fotvård eller du som gör fillers & injektionsbehandlingar. Om ditt yrke inte finns med får du gärna kontakta mig med. Jag ser gärna att du har en del egna kunder. I dagens läge jobbar jag med (IPL laser) och fransförlängning och ansiktsbehandlingar, spray tan.