Quantcast
Till salu inom

"behandlingsrum nagelplats säljes"

Butik Göteborg
2 dagar

Behandlingsrum uthyres Sisjön

ABC-Annons.se
Butik Stockholm
2 dagar

Nagelbord och behandlingsru...

ABC-Annons.se
Butik Stockholm
2 dagar

Behandlingsrum uthyres Väll...

ABC-Annons.se
Butik Kungsbacka
2 dagar

Nagelplats uthyres

4 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
2 dagar

Fint behandlingsrum uthyres

5 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Täby
Igår

Behandlingsrum uthyres med...

8 400 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lokaler  ·  Helsingborg

Nagelplats & behandlingsrum på skönhetssalong

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en plats ledig för en nagelteknolog på min salong i centrala Helsingborg. Jag jobbar själv med naglar, men då jag endast jobbar någon dag i veckan, då jag är mammaledig, behöver jag avlastning och hjälp med att ta emot nya kunder. Behandlingsrum uthyres, lämplig för hudterapeut, massör, ansiktsbehandling eller liknande. Rummet är ca 6 kvm stort med fönster mot lugn innergård. Salongen ligger mitt i centrala Helsingborg. Du skall vara en seriös egenföretagare med ett stort engagemang i ditt yrke. F-skattsedel är ett krav. Hyra Nagelplats, 3 500 kr, moms utgår ej. Behandlingsrum, 3 500 kr, moms utgår ej.
0 kr
Blocket.se
Frisörsalonger  ·  Järfälla

Behandlinsrum och nagelplats uthyres

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
behandlingsrum och plats till nagelteknolog uthyres i frisörsalong i Barkarby vid pendeltåg och buss stationen. behandlingsrum för exempel fotvård, massage mm. ca: 15 kvm hyra:2500:- exkl moms plats till duktig nagelteknolog i salongen. hyra: 2000:- exkl moms för mer info ring eller maila nina 0735366455 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Fransstylist och nagelteknolog

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu söker vi efter duktiga fransstylister och nagelteknologer till en nyöppnad salong på st:eriksplan (5 min från tunnelbanan). Just nu är vi en fransstylist och en nagelteknolog. Vi har upptäckt att vår tid inte räcker till efterfrågan för fransförlängningar och nagelförlängningar. Vi hyr ut ett större behandlingsrum för 5000:-/mån heltid Nagelplats/fransplats 3000:-/mån heltid. Det går även bra att hyra deltid! Maila eller ring mig för visning och vid frågor!
0 kr
Blocket.se
Lokaler  ·  Södertälje

Behandlingsrum och Nagelplats Uthyres

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Behandlingsrum för hudterapeut och nagelbord uthyres i vår väl etablerade skönhetssalongen, Glowme i Södertälje. Behandlingsrum ca 15 kvm Hyra : 4300kr /mån Nagelbord :3000kr /mån I hyran ingår hemsida , marknadsföring, hyran är momsfri Glowme skönhetssalong är en helhetssalong på ca 160kvm. Vi är 8 tjejer som erbjuder olika behandlingar på salongen . Har plats för fler i vårt glada team . Vid intresse hör av er för mer info Ring Mimi 0707386928 Hemsida: Glowme.se
0 kr
Blocket.se