Quantcast
Till salu inom: ”

lokal hornstull säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vad gör du när skolan är slut?Vi som jobbar på Säljpartner tjänar pengar!Vi söker dig som älskar kontakt med människor!Du kommer att kontakta människor och erbjuda ett gratis medlemskap på sajten www.baraspara.seFör detta får du 50kr i lön per medlem och du kommer att hitta 2-3 medlemmar i timmen. Dvs. en timlön på 100-150kr.Vi ger dig möjligheten att ha ett roligt, inspirerande och välbetalt extrajobb, vilket passar dig som tex. studerar eller helt enkelt vill ha lite extra pengar varje månad.Våra arbetstider är:Mån – Tors 17.00 – 21.00Söndagar 15.00 – 20.00 Du kommer att jobba i våra lokaler i Hornstull och du bestämmer själv när du kan jobba.
Den fina lokal har egen entré från gatan. Stora fönster i marknivå ser till att lokalen är ljus. Lokalen renoverades nyligen och har två omklädningsrum med dusch och bastu. Det finns stora öppna ytor och fler mindre rum som passar bra som till exempel behandligsrum eller kontor. OMGIVNING Här har ni ni nära till pulsen i Hornstull och lugnet på Långholmen. KOMMUNIKATIONER 4:ans buss och tunnelbanans röda linje går bara ett par minuter härifrån. SERVICE I Hornstull finns ett stort utbud av affärer och restauranger. Hela området runt tunnelbanan håller på ett genomgå en upprustning, med nya butiker och torg. Populära Lasse i Parken ligger bara över gatan från lokalen.
Kontorsplatser uthyres i ljus och luftig lokalHornstull. Lokalen är på ca 103 m2. Kontoret är disponerat som ett stort öppet kontorslandskap med 8 kontorsplatser, konferensrum och ett mindre kök. I det lilla köket finns kylskåp, mikro, spisplattor, kaffebryggare och vattenkokare. Kontorsmöbler, fri användning av konferensrummet, el, värme, larm och städning ingår i hyran. Bra kommunikationer med buss och närmaste tunnelbana på Hornstull ca 150 meter till tunnelbanan. Bra cykelbanor ända fram till kontoret finns också. Är du intresserad av ett kontor med representativ företagsadress? Så kan du hyra för 3.500 kr/månad inklusiv moms!
Jag letar efter en lokal att sälja kläder i, både second hand och nytt. Ser att det finns många jättefina lokaler med bra affärslägen som dock är alldeles för stora för mig, behöver bara c:a 40-60 kvm. Kanske någon som också säljer något och vill ha lokal med superläge är intresserad och vill dela på hyran? Man drar ju då också kunder till varandra. Har chans på flera fina lokaler till uthyrning, bl.a i G:a stan och Hornstull på 70-150 kvm. Ring gärna och diskutera detaljer & idéer! Ingela
Ett ljust och centralt beläget kontor/lokal/showroom på 12 kvm finns nu att hyra på verkstadsgatan 21 i Hornstull. Tillgång till pentry och toalett finns i samma lokaler. Utrymmet är stort nog för två personer om man vill dela på hyran. Det är beläget vid en tyst gata utan störningar från trafik och kan med fördel användas till kontors verksamhet. Hyran är 3500kr inkl. moms och elektricitet. Kontraktet gäller t.o.m. 2012-12-31 och kan även förlängas vid behov.