Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur saab 9-5 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Saab 93

Säffle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår mkt fina hundbur från RU-produkter. Buren är ca 4år gammal och köpte den ny för 4.800. Buren är måttanpassad för saab 9-5 och är en dubbelbur med fast mellanvägg och golv. Mycket smidig lås för att öppna grindarna till bur. Går även att låsa dem med hänglås. Buren säljes i befintligt skick rengjord. Buren hämtas endast på plats skickas ej! Se RU produkters hemsida för mer info angående buren. Vid intresse endast telefonkontakt och ring inte efter klockan 9 pga småbarn.
Hejsan! Då jag sålde min Saab igår behöver jag inte längre min hundbur, det är en stabil och fin dubbel bur som går att låsas med hänglås om man så vill d, då denna buren är modell anpassad så passar den endast till Saab 9-5 kombi! Då dom är väldigt populära så är det först till kvarn som gäller. OBS! Grejorna i buren följer inte med, utan det är bara buren..
Dubbel hundbur specialbyggd för Saab 9-5. Helsvetsad = inget skaller eller oljud. Varmförzinkad och ännu i nyskick. B 98 cm x D 100 cm x H 67 cm. Löstagbar mellanvägg. Nypris 5600 kr, nu 2800 kr. Säljer även bagagegummimatta för Saab 9-5: 500 kr. Om du inte kan komma och titta, kan vi skicka flera bilder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vid snabb affär Kan pris disskuteras Robust hundbur i topp skick. Ca 1 år gammal endast. Vi har användt den till våran rottweilerblandning så den är stor och rymlig. Anpassad för saab 9-5 men kan kanske passa andra bilar också. kostar 3900kr ny Vårat pris är 2000kr helt skrammelfri och enkel att lyfta i och ut bilen. Väger inte alls mycket. Finns evakueringslucka på baksidan. Mått nertill 100x60 cm Upptill 50x55 cm Höjd 70 cm spännband, vattenskål och vädringskrok kommer med buren. Mejlkontakt tack, då jag ej kan svara i telefon dagtid pga av jobb.