Quantcast
Till salu inom: ”

stor hundbur till bil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Fin fyrhjulsdriven kango säljes, 5 sittsig person bil. Stor baklucka och servisboken ifylld. Vinter och sommar däck medföljer. Perfekt för dig med hundar, då det finns mycket plats! Hundburar medföljer vid intresse, 4 burar men går att öppna upp emellan. AC, CD, radio, solarplexus glas bak. Får dra 1380kg med b-kort. Bilen är i bra skick och går som en klocka året om utan några svårigheter att starta. Hör av er för mer info!!!
Vår lilla pudel behöver inte denna stora bur.... Fin stor hundbur i stål i mycket gott skick, av märket Gibbon säljes. Den går att packa ihop till ett plattpaket. Den går att öppna på båda kortsidorna. Kortsidorna lutar innåt vilket gör att den lättare passar in i bilen (beroende på vilken bil man har förståss!) Bottenplattans mått är: Bredd 48 cm och längden är 76 cm Höjden på buren är 56 cm. Pris: 400 kr Hämtas i Hässelby villastad. Först till kvarn! Ring eller maila. mvh//Sofie
Hundbur av märket "Robust"i mycket fint skick säljes pga bilbyte. Skrammelfri!! Sluttande på insidan för att följa bilens form (se bild). Stor lucka bakåt samt en evakueringslucka framåt. Mått (cm): Bredd: 66 Djup nedre del: 88 Djup övre del: 58 Höjd: 79 Buren finns i centrala Hudiksvall. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tjena! Jag har en stor hundbur som jag skulle vilja sälga! Den har suttit i en old school blazer, och övre luckorna är anpassad för det, men de går självklart ha den i nån annan stor bil, typ caravelle eller transporter. Som sagt det är fyra luckor, men just nu är de inga mellan våningar, dom slajdar men bara in på befintliga skenor. Möjligheterna är oändliga;) varför inte ha en ponny på ena sidan, och två hundar på höjden på andra? Måtten är som följer: Höjden: 100cm Bred: 1,25cm Djup/längd: 1,20cm Pris eller bud, först till kvarn!
Britax B-DUAL syskonvagn. köpt 2012 i november. Mycket välskött och smidig dubbelvagn med rymlig varukorg. Endast använd i 3 mån. Mjuklift i rödfärg, sittdel och regnskydd ingår. Köpt för ca 7000kr. Säljs pga våran 3åring vill endast gå och inte sitta i vagnen. Vagnen går att ändra på många olika sätt, kan även användas som enkelvagn. Går även att få sittdelarna helt plant vilket har varit bra när min 3åring har varit trött och behövt sova. Tar inte stor plats i bilen (vi har hundbur så har varit en viktig punkt för oss). Kan lämna vagnen inom Stockholm.