Allt till salu inom "mim hundbur"

Sortering:
MIM Care 2 medium
Ängelholm
2 dagar

MIM Care 2 medium Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Hundbur
Gotlands län
2 dagar

Hundbur Visa liknande

1 400 kr
Blocket.se
Mim variocage sxl
Hallstahammar
3 dagar

Mim variocage sxl Visa liknande

2 200 kr
Blocket.se
Hundbur
5 dagar

Hundbur Visa liknande

2 700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 18

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Järfälla

Mim hundbur

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
mim bur Variocage Enkel Hundbur andvänd 1 månad Burar som är konstruerade för högsta säkerhet och är de enda på marknaden som uppfyller de krav som ställs vid kollisioner bakifrån. De tillverkas i stål och pulverlackas i gråa och svarta nyanser. Låsning med kraftig hasp kombinerad med nyckellås. De har optimal ventilering. Inga detaljer kan skada hunden. Vid en eventuell olycka finns nödutgång bak. Alla modeller levereras med gummimatta. 2800:-
0 kr
Blocket.se

MIM hundbur LARGE

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Enkelbur med gott om plats. En mycket praktisk och krocksäker hundbur Finns en nödutgång. * Inga utstickande detaljer som hunden kan skada sig på * Praktisk gummimatta ingår * Enkel låsning med en kraftig hasp kombinerad med nyckellås. Djup: 770-1030 mm Bredd: 555 mm Höjd: 650 mm Vikt: 21 kg Pris: 3300 Finns på min mejl!
3 300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Sundbyberg

Mim safe hundbur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer härmed min mim safe hundbur i strl. L. Har haft min amstaff labbe på 35kg i denna och den har passat utmärkt. Den är krocksäker och går att reglera måtten på något. Kolla gärna mims hemsida för exakta mått då jag inte har de här. Ring eller mejla för mer info. 1500kr kan blir något billigare vid riktigt snabb affär. Ej den på bilden men exakt likadan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Skövde

Mim hundbur XL

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Buren har löstagbar mellanvägg, justerbart djup, låsbara grindar, nödutgång bak, krocksäker och den skramlar/ låter inget! Spännband följer också med så buren kan sättas fast ordentligt i bilen. Buren köptes 2010 och är mycket bra skick. Kvitto på buren finns kvar. Bästa hundburen på marknaden enligt mig! Besök tillverkarens hemsida för att se vilka bilmodeller buren passar: http://www.mim.se/?p=productgroup&i=1&l=se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Laholm

Hundbur Mim XL dubbel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En dubbel hundbur i märket Mim XL säljes. Buren är utrustad med lås, samt en mellanvägg som är möjlig att montera av. Buren är i fint skick och sparsamt använd. Burens mått: Minimum djup: 76 cm Maximum djup: 102 cm. Bredd: 96 cm. Höjd: 66 cm. Innermått: 45 cm med mellanvägg (per sida) Innermått utan mellanvägg: 92 cm. Nypris: 8 999 kr. Vårt pris: 5000 kr. (Priset kan diskuteras).
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj