Quantcast
Till salu inom: ”

mim hundbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

mim bur Variocage Enkel Hundbur andvänd 1 månad Burar som är konstruerade för högsta säkerhet och är de enda på marknaden som uppfyller de krav som ställs vid kollisioner bakifrån. De tillverkas i stål och pulverlackas i gråa och svarta nyanser. Låsning med kraftig hasp kombinerad med nyckellås. De har optimal ventilering. Inga detaljer kan skada hunden. Vid en eventuell olycka finns nödutgång bak. Alla modeller levereras med gummimatta. 2800:-
Enkelbur med gott om plats. En mycket praktisk och krocksäker hundbur Finns en nödutgång. * Inga utstickande detaljer som hunden kan skada sig på * Praktisk gummimatta ingår * Enkel låsning med en kraftig hasp kombinerad med nyckellås. Djup: 770-1030 mm Bredd: 555 mm Höjd: 650 mm Vikt: 21 kg Pris: 3300 Finns på min mejl!
Säljer härmed min mim safe hundbur i strl. L. Har haft min amstaff labbe på 35kg i denna och den har passat utmärkt. Den är krocksäker och går att reglera måtten på något. Kolla gärna mims hemsida för exakta mått då jag inte har de här. Ring eller mejla för mer info. 1500kr kan blir något billigare vid riktigt snabb affär. Ej den på bilden men exakt likadan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Buren har löstagbar mellanvägg, justerbart djup, låsbara grindar, nödutgång bak, krocksäker och den skramlar/ låter inget! Spännband följer också med så buren kan sättas fast ordentligt i bilen. Buren köptes 2010 och är mycket bra skick. Kvitto på buren finns kvar. Bästa hundburen på marknaden enligt mig! Besök tillverkarens hemsida för att se vilka bilmodeller buren passar: http://www.mim.se/?p=productgroup&i=1&l=se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En dubbel hundbur i märket Mim XL säljes. Buren är utrustad med lås, samt en mellanvägg som är möjlig att montera av. Buren är i fint skick och sparsamt använd. Burens mått: Minimum djup: 76 cm Maximum djup: 102 cm. Bredd: 96 cm. Höjd: 66 cm. Innermått: 45 cm med mellanvägg (per sida) Innermått utan mellanvägg: 92 cm. Nypris: 8 999 kr. Vårt pris: 5000 kr. (Priset kan diskuteras).