Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur säljes

Hundbur

Hässleholm
Hundbur

Borås

Tidigare annonser till salu

Vit hundbur köpt ny för en månad sedan. Säljes eftersom min skadade hund har tillfrisknat och får gå lös. Det jag anser om buren är att den är lätt att bära och att fälla ihop. Buren är i väldigt bra skick. köptes på www.picazoo.se Måtten på buren är 90 *59 *37,5 Kan mötas upp i Stockholm för avläming av buren
Hej! Nu är det dags för oss att sälja våran ögonsten Messi, pga att matte och husse arbetar och har inte längre tid. Messi är en blandning, 75% chihuahua och 25% shipperke. Veterinär besiktad Chippad Vaccinerad Fyllde 1 år den 15 Maj Messi behöver komma till någon som kan ge han mycket kärlek och ha tid. Han är en hund som gillar att busa, och är väldigt myssjuk. Säng,hundbur,koppel och halsband m.m medföljer. Vid intresse vänligen skicka ett mail och berätta om dig/er , söker endast seriösa köpare, skickar gärna mer bilder vid önskan. Mvh Jacob & Anela
Har en fin hundbur som knappt är använd, säljes eftersom jag har någon användning för den. Ny pris för denna typ av bur 1300 kr men säljes för 900kr prutat och klart. Finns i Frölunda och hämtas utav köparen! Har haft Am.bull i den utan problem men ser helst att du har lite mindre hund då den är på gränsen för min tik. Ring vid intresse kan ej måtten i huvudet men kan mätas vid intresse Bilden tagen från google så inte den buren men samma modell & märke. Öppnas från sidan och fram. Kan fallas ihop vid hämtning om man vill !
Hundbur för inte så jätte stor hundras. jag har använt den till en tax på 11 kg och går bra med lite större hund än så., mått är jag osäker på men kan jag ta reda på vid intresse. Kan även ta fler bilder om det behövs. Madrassen får ni givetvis till. Den bara står här hemma och är mest i vägen och eftersom jag inte har någon användning av den längre tänker jag sälja den. Vid snabb affär diskuteras priset.!! Ni får själva hämta den hemma hos mig i Höllviken eller i Vellinge på min fars jobb.
Säljer av lite av våra grejer som inte längre används... Spjälsängar..jättefina, inget slitage inkl madrasser. Den vita 800:- och den träfärgade (oanvänd) 600:- Desstutom bärsele, sparsamt använd inte heller sliten...nypris 1100:- mitt pris 750:- Babygym, Fischer Price, kalasfint 400:- (kan mejla bild om så önskas) Har även en hundbur som är nästintill är oanvänd. Öppning fram och bak inkl madrass. Passar till 15-20 kg (storlek fransk bulldog) nypris 1200:- mitt pris 800:- Tack och hej!