Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur xc60 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Öka säkerheten i bil för både hundar och människor. Säkerhetsbur som unikt skydd. Tillverkat i stål, pulverlackerad i grått och svart. Låsning med kraftig hasp kombinerat med nyckellås. Optimal luftning, inga detaljer kan skada hunden, vid ev. olycka finns nödutgång bak. Är med gummimatta. Med enkla handgrepp så "skräddarsys" buren till just er bil. Har bara varit använt lite för Labrador i Volvo XC60. Längden kan justeras mellan min- maxmått, angivet i mm gäller yttermått. Min-max: 820-1030mm. bredd: 680mm. höjd: 725mm. 1 år gammal - Nytt pris Kr. 4.595,- Endast använt ett fåtal gångar
Hej, Buren från V70in passar inte längre när vi bytte till en XC 60. Därför vill vi köpa en ny. Den ska bara stabil och inte skramla. Maila vad du har så får vi se om vi köper den. Eventuellt kan vi byta mot en bur som är liiiite för djup för en XC 60 men passar bra i en V70 :) PS: Lägger med en bild på hunden när han äter på tomtens luva, det är ju trots allt jultider.
Hjälper en god vän att sälja av lite grejer. Hundbur till XC60 i fint skick. Tror att den är köpt på Volvo.. 100% skrammelfri! Det är en halvbur så den tar upp halva bagaget. Lagom för liten till mellanstor hund. Ring eller maila för mer info! Jag är snäll och vänlig och ser gärna det samma från Er..;) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Alftaburen Nypris 5500 kr
Jag säljer min hundbur "Boburen" Mått D=94cm B=112cm H=72cm Takdjup 55cm och takbredd 79 cm. Använd ca 3 år. Fin och skrammelfri.