Quantcast
Till salu inom: ”

hundburar kulltorps pressgjuteri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Hässleholm
Hundbur

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dubbelbur från Kulltorps pressgjuteri. Måttbeställd till en Vw Passat (96a). Passar även andra bilar naturligtvis. Löstagbar mellanvägg. Löstagbara luckor framåt. Ett måste! 3 År gammal, bra skick! (nypris 6000sek). Obs! Detta är en proffsbur,inget hemmagjort elände som skramlar och ser förj-vlig ut. Tro mej ,jag har provat.... Transport kan ordnas med bussgods,schenker eller dhl. Säljes pga av bilbyte. Kolla kulltorps hemsida för bättre bilder. Pga jobbet kan jag inte svara på alla tider, men mejla gärna så ringer jag upp.
Hej Har en fin hundbur byggd till Audi A6 årsmodell 06-11. Kanonskick på buren ser inte använd ut. Buren har jag haft till våran labrador hane. så den är rejäl mått H: 650 B:650 L:920 i botten. Buren är ifrån kulltorp pressgjuteri så det är en välbyggd och beprövad hundbur. Säljen endast för jag har bytt bil och passar inte den nya. Ring om ni undrar något.Har även en mindre bur H:62 B:53 D:77 luckor på både långsida och kortsida. MVH/Andreas
Säljer en hundbur från Kulltorps pressgjuteri. Buren har två dörrar och en avskiljningsvägg som man kan ta bort för att göra buren större. Botten: 108cm bred och 98cm djup Toppen: 88,5cm bred och 57cm djup Höjd: 80cm Priset är prutat och klart Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.