Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Mycket fin renoverad hund och skidpulka, troligen av märket Segerbaden. Pulkan ör tillverkad på 40-talet ca. Den har gått i arv från far till son i tre generationer. Pulkan är välvårdad och mycket vackert patinerad. Jag har nyligen gjort en genomgång och renovering av den. Ytan är nytjärad. Alla barn har fått åka i denna pulka och med ett fårskinn sover barnen gott i den ner tll minus 20. Skaklar och remmar följer med. Det är en pulka för er som gillar naturen och vill glida fram i stil som jag.
Hunndpulka av fabrikat Björkis hundprodukter. Tillverkad i Norrbotten där man kan det som hör till Hundpulkadragning. Modellen heter " TOBOGAN ". Har rymlig plats i pulkan med kraftigt tyg och ett rejält blixtlås som hindrar att snö kommer in. Pulkan har plastbelagda medar som gör att den glider otroligt lätt på snön. I övrigt helt i trä. Den är lätt att lyfta. Har använt den till en Boxer som enkelt dragit den uppför som utför. Använd ett fåtal gånger så den är i nyskick. Dragskalm för hund + draglina medföljer. Nypriset är 6850:-
Hundpulka Fjällpulka märkta Segebaden. 800:-/st Se även www.handihandab.se/butiken Om företaget Läs gärna nedanstående info. På www.handihandab.se/butiken finns mer till försäljning. Vi på Hand i Hand AB har stora mängder möbler i vårt lager som nu skall säljas. Vi finns på Virkesvägen 9, in på gården, i Hammarby Sjöstad. OBS, vi har inga fasta öppettider,ring alltid innan du kommer. Telefon 9-20, 08 588 00 573, 070 773 35 17 annars mail Mycket välkommen.
liten lätt hundpulka med skacklar säljes.