Quantcast
Till salu inom: ”

hundstallet norrköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svenska Hjältar är en stor TV4-gala som uppmärksammar vardagens hjältar, personer som visat prov på stort mod, civilkurage eller medmänsklighet. Galan sänds den 16 december 2011. Vi ska göra en rekonstruktion av en händelse och behöver män mellan (ca) 25-35 år. Personerna vi söker ska gärna haft lite erfarenhet av inspelningar eller teater. Du ska heller inte vara rädd för att spela och agera. Inspelning kommer ske i NORRKÖPING, torsdag den 10/11-2011. Anmäl endast ditt intresse om du kan medverka enligt ovanstående datum. Yrkeskategori: Statist Län: Östergötlands Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Uniflex söker för kunds räkning snöskottare för extrauppdrag i Norrköping. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och helger. Arbetsomfattningen är beroende på behov och inställelse på kort varsel är vanligt förekommande. Då arbetet är på deltid är det en FÖRUTSÄTTNING att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som studier eller extrajobb. Personliga egenskaper Då arbetet är fysiskt krävande söker vi dig som trivs med att arbeta med kroppen och har god fysik. Vi ser även att du är flexibel och har förmågan att kunna jobba tillsammans med andra såväl som självständigt. Körkort är ett krav. Tillgång till egen bil är meriterande.
Letar Du(eller någon Du känner) efter en trygg plats för Din hund när Du tex. jobbar, reser bort eller är sjuk? Då är Du(eller den Du känner) välkommen att kontakta Susanne på Karstorps Hundtjänst - Norrköping Den lilla verksamheten med den stora kunskapen! Hunddagiset/pensionatet är ett relativt nybyggt (2006/2007) hundstall med tillhörande utegårdar för olika aktiviteter så som ex. agility, lydnadsträning, kompisbus m.m. Här har varje hund naturligtvis sin EGEN box, allt utfört enligt gällande djurskyddslagar som ni inreder själva inför just er hunds vistelse här. Att hundarna har en egen box tycker jag är en självklarhet då varje hund behöver ha sin egen "fristad" för vila och mat under en i övrigt aktiv dag. Jag har valt bort egen rastgård till varje box dels därför att vi tillbringar för - och eftermiddagar ute i skog och mark och dels för att jag tycker att möjligheten att gå ut och in i egen rastgård ger en mer stressande miljö för hundarna. Dagiset/Pensionatet är beläget intill vårt bostadshus (ca. 20 m ifrån!). Vi har installerat övervakningskameror inne i hundstallet för att kunna se och höra att våra gäster har det bra även på natten. Jag erbjuder även kursverksamhet, privat träning samt problembeteendeutredningar! Vill du veta mer gå in på min hemsida: www.khundtj.n.nu/ Karstorps Hundtjänst, Norrköping finns även på Facebook! VÄLKOMNA!