Quantcast
Till salu inom: ”

hundstallet malmö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Information om uppdraget Genom åren har vår prestation belönats med många fina utmärkelser, bland annat; Årets grundare, Årets gasellföretag och Årets tillväxtföretag. Vi är övertygade om att detta är ett resultat av vår strävan att uppnå 100 % nöjda kunder, konsulter och medarbetare. Vill du bli en del av vår framgång? För tjänsten krävs att du har körkort då vår region sträcker sig över ett stort geografiskt område. Start: augusti Omfattning: Heltid Placering: Malmö Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Kontaktperson: Maria Rebensdorff Referensnummer: MR 45456
Jätte fin lägenhet i västra hamnen. Nära vatten, caféer mm. Lugn och mysig gård och ingen störande trafik. Detta är MKB's Tangohus, med mycket teknik mm. netvärkspluggar i alla rum mm. Lägenheten har ett jättestort vardagsrum med stort glasparti ut mot mysig gård. Gardiner/lameller hänger klart när du vil vara privat. Här finns även utgång til uteplats. Entre med skåpplats och stor spegel. Stort och fint badrum med tvättmaskin och torktumlare. Duschen är glasad inn, och det finns en handukstorkare. Sovrummet har bra plats till en dubbeltsäng, stort fönster och en jätte garderob. I köket finns kyl/frys, diskmaskin ugn och mikro. Även avlopskvarn. Skåp i valnöt, svart granit platta. Stora fönster. I källaren finns förråd, ungefär 8 m2 och cykelparkering. Bilparkering går att hyra. ICA Maxi ligger ungefär 5 min. borta, det samma med buss 2&3. Vi önskar en lite mindre lägenhet, måste vara nära till buss och/eller Malmö C/Trianglen.
Hejsan! Vi är ett seriöst par på 26 år som söker lägenhet i centrala Malmö. Vi har tidigare bott tillsammans i både Stockholm och i Malmö. Efter en periods boende i San Diego har vi nu flyttat tillbaka till Malmö och letar efter en centralt belägen 2:a (något flexibla gällande storlek). Vi har temporärt boende och kan komma på visning omgående och flytta in med kort varsel. Jag (Christoffer) är utexaminerad från LTU och nu fast arbetande 3D-grafiker på ett spelföretag (Illusion Labs) i Malmö. Min sambo Anja är arkitektstuderande och tog sin kandidatexamen vid KTH våren 2010. Hon har betald praktik på ett arkitektkontor i Malmö. Vi är lugna, skötsamma och har god ekonomi. Referenser från tidigare boenden finns och lämnas på begäran. Vi är båda rökfria och har inga husdjur. Har du en fin och fräsch lägenhet du vill hyra ut till oss? Hör av dig via e-mail eller telefon. Vänliga hälsningar Christoffer och Anja Christoffer Lindvall 0739830982 Anja Nustad 0768083596
Stor, fin och ljus tvåa med badkar och fransk balkong hyfsat centralt i Malmö. Lugnt område, och lugn fastighet. 10 min till centrum. Det finns en helt ny spis och Badrum kommer att renoveras, har dock inte fått besked om när. Lägenheten gör sig inte riktigt rättvis på bilderna då jag inte har lagt ner så mycket tid på inredning eftersom jag till största del har bott hos min pojkvän under min tid i Malmö, men det är en väldigt mysig, ljus lägenhet som går att få hur fin som helst om man vill. Har endast positivt att säga om hyresvärden, dom är alltid tillgängliga och hjälpsamma. Jag har nyligen flyttat till Göteborg pga jobb och behöver nu en ny bostad.
Jag hyr ut min väldigt mysiga och välplanerade 2:a, som ligger i en av Malmös bästa föreningar med grönskande och arkitektritad innergård. Lägenheten uthyres från 4 april 2011 och framåt. 1-3 minuters gångväg till allt som kan önskas: mataffär, apotek, postombud, busshållplats etc. En dryg 10-minuterspromenad genom Malmös parker, så befinner man sig mitt i city. 10-15 minuters promenad tar dig till Malmös fantastiska stränder. Lägenheten ligger på första våningen - uthyres fullt möblerad / utrustad (med undantag TV!) till lugn och pålitlig person. Jag ser gärna att du kan lämna referenser från tidigare arbetsgivare. Fast inkomst / stabil ekonomi är ett måste. Övriga krav är: Inga betalningsanmärkningar, inga djur, rökfri och ingen partyprisse. :) I hyran ingår bredband, dock ej kostnader för el. En månadshyra erläggs som deposition - vilken återfås vid utflyttning, förutsatt att lägenheten är samma skick som innan hyresperioden. För eventuella skador etc. kommer ersättning att krävas. Observera att bilderna visar lägenheten när jag bodde där själv. I nuläget är kuddar, handdukar etc. bortplockade. (Ja, julstjärnan är såklart också nedtagen! :))