Quantcast
Till salu inom: ”

köpa kolonilott norrköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu säljer vi våra två kolonilotter. Kolonilotterna säljs separat eller så kan man få ett paketpris för båda. På den första kolonilotten finns ett litet hus, hela huset är renoverat med nya träpaneler . Det finns även ett litet skjul. Den andra kolonilotten ligger intill den första och är endast en tomt utan hus. Priset kan diskuteras, kom gärna med prisförslag. Kolonilotterna finns på koloniområdet som ligger i närheten av lindö. Kontakta mig via mail eller telefon.
Hejsan, Har nu bestämt mig för att sälja min kolonilott i det fina området Fyrby i Norrköping. Stugan är på 30 kvm med en stor fin tomt på 470kvm. Köket är utrustad med nyare kyl och frys, en spishäll med ugn och en varmvattenberedare på 30L. Du kan nå mig på antingen telefon eller mejl. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kolla hit jättesöt odlingslott p 200kvm på ensjönskolonilottsområde säljes. I behov av arbete men med mycket bördig jord o charm. Pittoreskt o unikt område! Nära till skogssjö med badplats o vackra Vrinneviskogen inpå knuten!! Området står inför en nystart o ska upprustas så passa på medans priserna är låga!! Skaffa nu nått härligt att dröm o planera under kalla vintern!!! Att odla i stan är framtiden o utvecklas i hela världen nu så.....Bara maila så ringer jag upp!! Mvh Lina! PS vill sälja pga att jag har två..!?
Trivsam kolonilott med bra läge i Lagersbergs koloniområde i Norrköping. Stugan är nyrenoverad och möjlighet för tillbyggnad finns. Passa på att få ett bra ställe till sommaren. Vid intresse ring (efter kl. 16.00)!
Stuga växthus ,redskapsbod 3 st fruktträd bärbuskar mm.endast telefon