Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna kaminer säljes

Kamin

Huddinge

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en fungerande öppen spis av fabrikat Husqvarna. Spisen är från 1960-talet. Man kan välja att elda och bruka kaminen som en helt vanlig öppen spis, men man kan också använda funktionen i den högra delen där det sitter en fotogen- / dieselbrännare (som vi aldrig har använt). För sin ålder fin i lacken - men har ett mindre färgbortfall på ovanytan. Finns i Halmstad. Pris 2.000 :- Endast mailkontakt.
Har två stycken Husqvarnakaminer till salu. Den lilla har använts tills nyligen. Stenarna är hela och spjället sitter på plats. Askgallerstången saknas dock tyvärr. (Bild 1-2) Pris: 500:- Den stora har bara proveldats och den funkar, men den saknar spjället och några stenar är slitna. En sten kan ingå om så önskas. (Bild 3) Pris: 500:- Reservdelskamin som är lik den stora på bild 3. Det finns en spricka och stenarna är dåliga eller borta helt. Men luckor och galler finns. Pris: 200:-
Kamin från Husqvarna, modell 150. Höjd ca 74cm. Bredd ca 44cm. Djup ca 34cm. Diameter ca 110mm. Säljes på auktion hos Netauktion.se den 9 september. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.
Kamin från Husqvarna, modell 150. Höjd ca 74cm. Bredd ca 44cm. Djup ca 34cm. Diameter ca 110mm. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 6 januari. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.