Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna opal kylskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, På grund av renovering säljer vi: * Kylskåp, Husqvarna Opal Plus. Höjd: ca 175 cm. * Diskmaskin (fullstor), Bosch. *Spishäll & ugn + fläkt, Whirlpool. *Frys (halv), Elektro Helios. Allt är i väldigt fint skick och fungerar utmärkt! Hämtas på Mariaberget, Södermalm under nästa vecka. Pris kommer vi överens om tillsammans men kom gärna med förslag! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 st syrafasta rör som är 4,5m långa säljes för 1000kr st och ett rör som är 3,80m säljes för 800kr. 2 st gasolflaskor P 20. En med gasol i säljes för 250kr och en tom för 150kr Ett 180cm högt kylskåp husqvarna Opal. Fullt fungerande men med några skönhetsfel 200kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kyl och frys säljes, perfekta för lantstället. Kylskåpet är ett vitt Husqvarna Opal. Den består av 6 hyllor samt 1 grönsakslåda. Säljes för 300 kronor. Frysen är Husqvarna Grand menu. Den fungerar riktigt bra. Handtaget är dock trasigt men det går alldeles utmärkt att öppna frysen med fotpedalen. Den består av 7 hyllor. Säljes för 300 kronor. Om du är intresserad av både kyl och frys så säljes dem för 500 kronor paret. Upphämtning kan ske från och med Måndagen den 10 juni.