Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna platinum 730 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer jag min symaskin av märket Husqvarna och modell VIKING Platinum 730. Jag införskaffade den 2010 bättre begagnad men den har tyvärr sällan använts sedan dess. Den är i utmärkt skick och handbok, instruktionsbok samt VHS medföljer. Den har spolar och nålar som såklart medföljer. Hämtas i Luthagen - maila mig om intresse finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
föredetta skolmaskin säljes i bra skick, dock är displayen repig och repor fins lite här och var men bara skönhetsfel.. inget som påvärkar maskinen utan den går hur fint som helst och den är igenomgången på husqvarna nyligen. ska du köpa maskin med många sömmar mm så är denna ett bra alternativ till en helt ny. priset är 1700kr pga att den har skönhetsfel. först till kvarn! nås på mobilen kollar mejlen då o då men säkrast på mobil. tack för mig! johan
Husqvarna platinum 730 felfri och helt komplett med alla pressar fötter och tillbehör.. fungerar perfekt då den är igenomgången nyligen. det finns repor på den rena skönhets fel. men bortsett från dom är den i bra skick och syr jättebra och fina sömmar. maskinen vill jag ha 1500kr = ett bra pris. så du som vill ha en riktigt bra maskin med många sömmar är denna perfekt! finns i Uddevalla och nås på mobilen. obs! ej den på fotot men exakt likadan på en sån jag säljer som är samma som fotot.. har ingen kamera, men det är så den ser ut. Med vänlig hälsning!
säljer min symaskin som är knappt två år gammal och sparsamt använd. Har inte behov av den mer(tappat intresset) har det mesta en maskin behöver plus en massa extra. :-) och även en knapphålsmätarfot. http://new.husqvarnaviking.com/sv-SE/Machines/PLATINUM-730 och det finns en massa tillbehör till den att köpa i butikerna. Jag har varit väldigt glad för den och den har massa förbereda mönster som ger fina detaljer blandanat på jeans eller som sömnad i övrigt.