Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna r111b säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin gräsklippare säljes för flytt. Måste bli av med den fort, Därför detta billiga pris. Använd bara EN sommar. Annonsen är kvar om gräsklipparen är kvar. Husqvarna R111B Briggs motor 6,8kW Transmission hydrostatisk, klippsystem bioklipp/bakutkast Bakvagnsstyrning Mitt Pris 10000:- Ny Pris: 24900:- Billigare vid snabb affär. OBS: RING INTE EFTER KL 18:00 Ni når mig bäst på dagtid ( 06.00-17.00 ) Ni gör ett bra "klipp" Svarar EJ på mail Mvh Nilsson
R 111B ingår i den nya 100-serien med midjestyrda Riders. Utvecklad med tanke på villaägare vars trädgårdar har blivit för stora för deras gå bakom gräsklippare eller alla som vill gå upp ett steg till en frontmonterad gräsklippare som är lättare att styra och mer bekväm. Precis som alla äkta medlemmar i Rider-familjen är den utrustad med Husqvarnas unika midjestyrningssystem som ger Riders deras typiska och exceptionella manövrerbarhet. Det frontmonterade aggregatet tillsammans med den bakmonterade motorn möjliggör optimerad översikt och är tystare och avger mindre avgaser. en Rider med skandinavisk arbetsförmåga och kvalitet.
Husqvarna Rider R111B med hydrostat. En mycket smidig åkgräsklippare lämplig för alla trädgårdar. Hydrostatväxellådan gör den extra smidig och lättarbetat då man bara trampar på en pedal för att köra framåt och en annan för att backa. Två år gammal och körd två säsonger med 40 timmar per säsong. Underhållen och välhållen. Olja bytt tre gånger. Klippaggregatet kört 20 timmar (byttes efter närkontakt med ett stålrör i fjol...). Säljes pga ändrade förhållanden så vi tänkte prova en robotklippare i stället. Ring eller maila gärna för mer info!
Husqvarna Rider R111B -2011 begagnad i fint skick, nyservad. Rider 111B ingår i den nya 100-serien med bakvagnsstyrda Riders. Utvecklad med tanke på villaägare vars trädgårdar har blivit för stora för deras gå bakom gräsklippare eller alla som vill gå upp ett steg till en frontmonterad gräsklippare som är lättare att styra och mer bekväm. Precis som alla äkta medlemmar i Rider-familjen är den utrustad med Husqvarnas unika bakvagnsstyrningssystem som ger Riders deras typiska och exceptionella manövrerbarhet. Det frontmonterade aggregatet tillsammans med den bakmonterade motorn möjliggör optimerad översikt och är tystare och avger mindre avgaser. Hydrostatisk drivning.
Hejsan Säljer nu en Husqvarna R111B eftersom vi köpt en ny traktorklippare, som passar vår knutiga gräsmatta bättre. R111b är i jätte fint skick och väldigt trevlig maskin. Köptes för 24000kr för ca 3 år sedan. Enda felet är att remmen till klippagregatet måste bytas. Lätt fixat. Pris: 14000kr Jag är inte omöjlig men alla diskussioner sker på plats. Sök-ord: Midjestyrd, husqvarna, r111b, åkgräsklippare, fin