Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna trampsymaskin värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Husqvarnas PT 26D är en helt ny kommersiell modell med frontmonterat klippaggregat, konstruerad och byggd i Europa för europeiska förhållanden. Den har inte bara marknadens bästa manövrerbarhet och minsta svängradie, förarergonomin står dessutom i en klass för sig. Det robusta och djupa Combi klippaggregatet är pressat i ett stycke 4,5 mm stålplåt. Detta är en högeffektiv och lättkörd maskin med bästa tänkbara klippresultat, åtkomlighet och prestanda i sin klass. Klippbredd 155 cm Combi. Extra utrustad med trafiksats för säker körning på allmänna vägar. Till ett värde av 16000:- Demo maskin med ca 210 tim gångtid. Motor: Perkins diesel. För mer info: http://www.husqvarna.com/se/landscape-and-groundcare/products/front-mowers/pt-26d/#accessories Nypris inkl klippbord och trafiksats 263 600:- Inkl Pris: 139 000:- Inkl
Husqvarnas PT 26D är en helt ny kommersiell modell med frontmonterat klippaggregat, konstruerad och byggd i Europa för europeiska förhållanden. Den har inte bara marknadens bästa manövrerbarhet och minsta svängradie, förarergonomin står dessutom i en klass för sig. Det robusta och djupa Combi klippaggregatet är pressat i ett stycke 4,5 mm stålplåt. Detta är en högeffektiv och lättkörd maskin med bästa tänkbara klippresultat, åtkomlighet och prestanda i sin klass. Motor: 26hk Perkins diesel Klippbred: 155cm Combiklippbord (Mulching/Bakutkast) Utrustad med trafiksats för säker körning på allmän väg till ett värde av ca 16,000:- Demomaskin som är körd ca 150h. Demokörd vikplog och roterande borste finns att köpa till. Nypris maskin och klippbord: 263,600:- Pris: 135,000:-
Jättefin, fungerande Husqvarna trampsymaskin från tidigt 50-tal. Symaskinen förvaras i bordet och när den används blir luckan en förlängning av bordet. Nyckeln till lådorna och luckan finns kvar. Några tillbehör i original, såsom tex borste, medföljer. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill ha fler bilder. Symaskinen finns i Hallstahammar, Västmanland. Vid ev. behov kan vi efter överenskommelse hjälpa till med transport mot milkostnad mellan Hallstahr. och Uppsala med närområden.
En fin trampsymaskin av märket Husqvarna. Kan endast ses och hämtas i Bromma. Hitta till oss: ULvsundavägen 181, Bromma. Om du kommer från Rissne/Kista: Åk mot Bromma flygfält. Tag 2:a avfarten mot Bromma blocks mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du kommer från Alvik/Tranebergsbron: Åk Ulvsundavägen mot Bromma flygfält sväng 2:a avfarten mot Bromma block mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du ändå kör fel ring 08-694 90 90 så guidar vi er. Skick: Vet ej om den fungerar. Mått: Bredd 90 cm, djup 46 cm och höjd 78 cm Uppge artikelnummer 27899.
Trampsymaskin från Husqvarna. Symaskinen går att fälla ned så att man får en slät bordsyta ovanpå. Jag tror att allt finns för att använda den, förutom läderremmen som driver maskinen när man trampar. Det går att köpa om man vill sy med den annars är den jättesnygg att ha som bord / sidobord med en blomma på ;-) En förvaringslåda på var sida + en till undertrådsrullarna framtill. Nyckeln till lådorna och för att fälla upp maskinen finns också. Finns i Viskafors.