Quantcast
Till salu inom: ”

husvagn abbey säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Batteri

Köping
F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej har en mycket trevlig abbey som är skattad och bes över sommaren Är en ljus fin inredning men stor usoffa fram till och en liten baktill och båda är bäddbara och finns även en utfällbar barnsäng så vagnen ränkas som en 5bäddars vagn så nden är perfekt familjevagn. Fint toa rum med plats för pottapoti. Vagnen är utrustad med: Förtält Truma centarlvärme /gasol Kylskåp /gasol/12v/220v Trelågig gasolspis Backspeglar till bilen Gasoltub(litenkompositflaska) Längd:585 Brädd:210 Vikt:980 Så vagnen är klar att bara hänga på bilen o åka på semester. Obs annons kvar vagn kvar!!
Husvagn Abbey från 1976 med plats för 4 personer. Ommålad och stylad för 5 år sedan. Perfekt för nybörjarecamparen! Omklädd på senare år och ny korkmatta Nytt batteri finns Vattenpump (fotpump) i kök och badrum Skattad och besiktad fram till våren 2014 Yttertält i grå och rosa färg Gasoltestad Tvådelad dörr Liten soffgrupp för 2 i främre delen utav vagnen och en större soffgrupp i bakre delen - båda går att bädda ut Fullt fungerade spis, kyl, skåpluckor och handtag samt tv-antenn OBS! Vattenpump i köksavdelning läcker samt en skada i badrumstaket.
Husvagn i bruksskick. Ej besiktigad. Använd till förråd/gäststuga. Tjvikt 700 "Lagom" för 2-3personer men godkänd för 5pers. Lite puts o fix så hänger den med flera år till. Kanske något för jägaren som värmestuga? El fungerar. Har inte använt gasolen men provtrycktes vid senaste besiktningen för ca3 år sedan. Pris 5000.- eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Husvagn i bra skick. Nya däck, kyl, toalett utrymme, 4-5 bäddar. Besiktigad fram till 2015-10-31. Husvagnen finns centralt i Hässleholm. Vill du har husvagen hemkörd så kan detta göras mot en kostnad. Husvagnen är ej såld så länge annonsen finns kvar! Pris 7900 kr eller bud. Kontakta mig via telefon, mail eller sms. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ska sälja min fina Abbey för att köpa större husvagn. Dynor är omklädda. U- soffa på ena sidan som bäddas till säng. Man kan antingen ha bordet i mitten eller på sidan som bilden visar. Då f å r man som en liten fåtölj. Kyl med frysfack som funkar. Gasolspis funkar också utan problem. Bak i vagnen finns dusch och handfat och plats för eventuell potta potti. Gasol testad juli 2014. Behöver dock besiktigas. Tror inte det ska vara några bekymmer. Ring om ni undrar något.