Quantcast
Till salu inom: ”

husvagnschassi säljes

Vakkoja

Bollnäs
Vator

Linköping

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min båt trailer då jag inte har en båt längre. Släpet besiktigades den 1 juli i år utan anm, bytte däck i höstas samt bytte påskjutsdämpare och gick igenom bromsar i samband med besiktningen i år. Man får lasta 960 kg totalt på släpet, I grund och botten är det ett husvagnschassie som är ombyggt och registreringsbesiktigat som släp för transport av båtar. Totalvikt 1250 kg Lastvikt 960 kg Släpet är ca 6 meter långt och 2 meter brett.
Tja, dax att sälja av kärran då den inte används längre. Det är ett husvagnschassi som är ombyggt till bilkärra, allt seriöst gjort. Sitter LED-lampor runt om på den och all el fungerar. Finns Alu-ramper till den också. Funkar kanon att köra bil på. Den har givetvis skavanker men i övrigt bra. Var inne på besiktning för ett tag sen och fick anmärkning på ojämn bromsvärkan och sen dess har den blivit ståendes pga. Resa och massa annat projekt, så spänn upp bromsen och åk in och besikta!
Ska sälja min båt nu p.g.a flytt. Jag har fixat upp den och målat den för två år sen och den har blivit lite använd sedan dess. Den är 3.80m lång. Max 6 hk motor. Klarar 4 pers. Vattentät. Trailern har jag byggt själv utav ett gammalt husvagnschassi och den ingår i priset. Trailern är bromsfri men där hänger med en LGF skylt och en påhängsramp med lampor. Åror får ni till. Ankare med kedja är där med. Ring på kvällar och helger. Jag vill inte bli störd på jobbet