Quantcast
Till salu inom: ”

hyrstol säljes

F

Tidigare annonser till salu

Nu har du möjlighet att jobba på Cajeem, nyligen uppfräschad lokal med ny inredning mer grönare tänk både i produkter och arbetsätt. Vi har öppnat en liten butik i salongen där vi säljer kläder, skor mm. Salongen ligger i Lommahamn ca 30 meter från stranden. Vi som jobbar här, är en härlig grupp med många års erfarenhet inom yrket och nu söker vi nya medarbetare. Det krävs att du har erfarenhet inom frisöryrket samt gesällbrev eller likvärdig behörighet men det är även viktigt att du trivs i vårt team och att vi trivs med dig. Vid intresse var god maila:
Nu har vi goda nyheter! Vi måste utöka p.g.a. vi inte hinner med drop in. Därför söker vi en duktig frisör till en frisörstol som kan ta drop in, men även givetvis kan ta sina egna kunder (alltid fördel med lite egna kunder). Salongen är modern och fräsch och ligger i centrala Ängelholm (kundparkeringar finnes). Det hade varit trevligt med en nagelteknolog till en hyrstol på salongen så det finns större utbud åt kunderna. Det finns nämligen ingen som bygger naglar i närheten. Hoppas få höra från just dig. MVH Katarina
Frisörstol & Nagelplats uthyres i etablerad salong mitt i centrala Ängelholm med AA-läge. Du bör ha egen kundkrets (inget krav) men även kunna bygga vidare och fånga upp drop-in som kommer dagligen. Vidare ska du vara kreativ och ha förmågan att ge kunderna det där lilla extra. På Volym jobbar vi ständigt med de senaste trenderna, går på visningar och utbildningar. Förnya, Försköna och Förbättra är våra budord till kunden. Vi kan erbjuda plats i en vacker och mysig salong med mycket professionella och trevliga arbetskamrater. Se: www.volym.org För mer information om salongen. Platserna är lediga omgående. Hör av dig till Fredrik på telefon 0768-705120
Nu öppnar jag även en Salong i Helsingborg. Salongen har ett utmärkt läge med stora skyltfönster och mycket parkeringar. Jag vill att vi kan ge ett stort utbud på behandlingar. Jag söker en duktig frisör till hyrstol som har en egen liten kundkrets.Hyra 3200kr exklusive moms. Nagelteknolog till hyrstol, med hyra för 2500kr exklusive moms. Hudterapeut till "hyrstol". hyran discuteras (p.g.a mängd av plats man behöver). En Tatuerare till "hyrstol" hyran discuteras. MVH Katarina.
Kreativ och driven frisör sökes för hyrstol till vårt team. Vi söker dig kille eller tjej som brinner för ditt yrke, som vill vara med och bygga upp vår fantastika salong genom att hyra stol hos oss. Vi ser gärna att du har arbetsvana inom yrket men det är inget krav. Dig Vi vill ha med oss har alltid ett leende på läpparna, älskar det du gör och vill fortsätta att utvecklas inom ditt yrke. I din hyra ingår marknadens bästa bokningsprogram, kassasystem, kortterminal, el, telefon, bredband, tidningar mm. Vi erbjuder självklart KOM IGÅNG hyra. Vid intresse ring gärna för mer information eller maila några rader om dig själv så hör vi av oss!

... eller prova att söka på hyrstol frisör