Allt till salu inom "boxplatser lediga centralt uppsala"

Sortering:
Uppsala
2 dagar

50talskök original

3 000 kr
Citiboard
Butik Uppsala
3 dagar

Mercedes-Benz Vito 111 CDI...

155 900 kr
Blocket.se
Butik Heby
3 dagar

YD FREDRIKA GLAS DEKORLIST...

12 500 kr
Blocket.se
Butik Heby
3 dagar

Ytterdörr elina glas sp31 1...

10 500 kr
Blocket.se
Uppsala
3 dagar

Soffa Oxford

3 500 kr
Blocket.se
Halmstad
3 dagar

Matbord Edge från MIO

6 000 kr
Blocket.se
Butik Knivsta
3 dagar

Skoda Fabia KOMBI 1.0 TSI 9...

127 900 kr
Blocket.se
Butik Knivsta
3 dagar

Skoda Fabia KOMBI 1.0 TSI 9...

124 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Uppsala

Stallplats centralt i U-A även fånghäst

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Finns 1 stallplats inkl. bete ledig i stall med 3 islandshästar och 1 nordsvensk 3 km öster om Uppsala fr.o.m. Maj 2012. Vi har bra lösningar för de flesta typer av hästar, även för fång och eksemhästar. Max mankhöjd 155 cm för boxplats. 10 min skritt till ridhus, goda ridvägar, belyst ridbana med hinderpark på gården. Cykelväg hela vägen från Uppsala, bra bussförbindelser och 10 minuters bilresa från Uppsala Centralstation. Kallhyra 1000 kr inkl. utsläpp och lunchfodring vardagar, övriga fodringar delar vi på. Duktig hovslagare finns på gården. Referenser krävs. Ring, mejla eller smsa om du vill veta mer eller komma och hälsa på.
1 000 kr
Blocket.se

Två boxplatser lediga centralt i Uppsala

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fom den 1a feb har vi två lediga boxar i vårt stall vid kvarnbo gård i Uppsala. Stallet är ljust och luftigt med rymliga boxar. Totalt fem platser. Stallet drivs kollektivt vilket innebär att vi gemensamt delar på samtliga pass. I stallhyran ingår strö samt 10 kg hösilage/dag. Kraftfoder köper var och en in själv. Stallet har en egen belyst ridbana. Tillgång till ridhus och flera större utebanor finns även mot att man löser en ridhusavgift vid akademistallet bredvid. Vi ser gärna att hyresgästen är en valack av modell ponny eller mindre häst, men alla svar beaktas. Ungdom under 18 få Ej stå som ansvarig för uppstallning och pass utan då krävs en engagerad förälder. Ev finns möjlighet till inflytt tidigare än angivet datum Svar via mail.
2 500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Boxplats Uppsala

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Lediga boxar finnes på centralt stall i Uppsala, några kilometer ifrån Gränby C. Ridavstånd till tre ridhus (Jälla, Eke, Upk) och bra bussförbindelser (805, 886, 811). Stallet är uppdelat i två delar med en nyrenoverad del och en äldre stalldel. Möjlighet att spola hästen med varmvatten inne och ute, uppvärmd sadelkammare och på gården finns även en mindre belyst ridbana. Stallet bedrivs som kollektivstall, vi delar på ut och insläpp (14 pass/vecka utom vintertid då 21 pass/vecka). Hö, hösilage och strö, spånpellets, köps in gemensamt. För box i äldre delen 1100kr och nya delen 1200 kr. Välkommen att höra av Dig för mer information! 076-2621601 (Marion) 072-2136035 (Susanne) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Centralt stall, 5min till ridhus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu finns det boxplatser lediga i ett litet stall endast 4km från centrum med goda bussförbindelser med stadsbussarna. Stallet har totalt 10 hästar varav 4 är ute på lösdrift. I stallet så finns det uppvärmd sadelkammare och varmvattenspolspilta. Hagarna är stora och kuperade med nya staket och dränerade ingångar. Varje hage har dessutom tillgång till vindskydd, frostfritt vatten som fyller på sig självt samt fri tillgång till hösilage av god kvalité med ett s.k slow feeding-nät. Lång daglig utevistelse och de går ute från 7 på morgonen till mellan kl 16-20 beroende på årstid och väder. Tack vare att vi använder oss av slow feedingnät både ute och inne kan hästarna få ett så naturligt liv som möjligt samtidigt som det spar oss hästägare tid. Vi delar på fodringarna, 2st/vecka, sen har vi fodringshelg 6-7ggr/år och då är det utsläpp lördag/söndag. Stallet ligger i Hågaby och har ca 5-10 minuters skritt till Akademistallet (www.uvfk.org) som har två ridhus och flera ridbanor att tillgå. De har väldigt duktiga tränare att rida för och det kommer också dit tränare från andra håll. Vi har fantastiska ridvägar i både Hågadalen, Nåsten och Stadsskogen. Det som ingår i hyran: *Fri tillgång till hösilage *Strö halm eller torv *Havre och betfor Hyran är 3500kr/månad september till maj, under juni-augusti när hästarna går på våra stora beten (med full tillgång till stallet) så är hyran 1500kr/månad. Väljer du att ha hästen någon annanstans under betesperioden så är stallhyran gratis. Vi kan tyvärr inte ta emot några ston. Lättast är att mejla mig så ringer jag upp! Mvh Agnes Läs gärna mer om slow feeding här: http://www.slowfeeding.com/fakta.html
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Centralt stall, 5 min till ridhus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Till sommaren/hösten finns det boxplats ledig i ett litet stall endast 4km från centrum med goda bussförbindelser med stadsbussarna. Hällens Gård har totalt 10 hästar varav 4 är ute på lösdrift. I stallet så finns det uppvärmd sadelkammare och varmvattenspolspilta. Hagarna är stora och kuperade med nya staket och dränerade ingångar. Varje hage har dessutom tillgång till vindskydd, frostfritt vatten som fyller på sig självt samt fri tillgång till hösilage av god kvalité med ett s.k slow feeding-nät. Lång daglig utevistelse och de går ute från 7 på morgonen till mellan kl 16-20 beroende på årstid och väder. Tack vare att vi använder oss av slow feeding-nät både ute och inne kan hästarna få ett så naturligt liv som möjligt samtidigt som det spar oss hästägare tid. Vi delar på fodringarna, 2 st/vecka/häst, sen har vi fodringshelg 6-7ggr/år och då är det utsläpp lördag/söndag. Stallet ligger i Hågaby och har ca 5-10 minuters skritt till Akademistallet (www.uvfk.org) som har två ridhus och flera ridbanor att tillgå. De har väldigt duktiga tränare att rida för och det kommer också dit tränare från andra håll. Vi har fantastiska ridvägar i både Hågadalen, Nåsten och Stadsskogen. Det som ingår i hyran: *Fri tillgång till hösilage *Strö - halm eller torv *Havre och betfor Hyran är 3500kr/månad september till maj, under juni-augusti när hästarna går på våra stora beten (med full tillgång till stallet) så är hyran 1500kr/månad. Väljer du att ha hästen någon annanstans under betesperioden så är stallhyran gratis. Vi kan tyvärr inte ta emot några ston. Lättast är att mejla mig så ringer jag upp! Mvh Agnes Läs gärna mer om slow feeding här: http://www.slowfeeding.com/fakta.html Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj