Quantcast
Till salu inom: ”

ibanez säljes

Aloma.
F
Kameliagatan
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu måste en av gitarrerna bort tyvärr. Som rubriken säger är det en Ibanez RG350EX. Den är tre år gammal och köptes för strax under 5000. Den är i fint skick och aldrig spelad live. Inga repor eller liknande. Har nyss oljat upp greppbrädan. Jag slänger med en gigbag också. Vill du ringa gör du det på eftermiddagen, under förmiddagarna funkar mail bäst. Vill du provlira är det bara att du hör av dig så ska vi se vad vi kan ordna. Slipper gärna skicka den, men det kan ordnas med bussgods eller liknande. Köparen betalar frakten, och den skickas isf när jag fått pengarna.
Har en fin elgitarr att sälja Det är en Ibanez RG 320 i riktigt bra skick. Gitarren är väldigt skön att spela på och har Floyd Rose-stall för den som gärna vill slippa stämma gitarren hela tiden då detta gör att strängarna hålls på plats och inte tappar stämningen. Gitarren finns i Skellefteå och om ni undrar nåt mer ang. gitarren eller är intresserade så är det bara att höra av sig PS. inte min gitarr på bilden, men det är en exakt likadan Nypris: 5000kr Nu: 3000kr /Fredrik M
En riktig kanongitarr som inte tillverkas längre och som är i det närmaste omöjlig att få tag på. Kropp i mahogny, Sperzel locking tuners, DiMarzio DP224 AT-1 pickup i stallläget, DiMarzio Cruiser pickups i Hals och Mittenposition. Wilkinson-Gotoh VSVG tremolo. Inläggen i halsen är också lite speciella. Detta ex är tillverkat 2004 och är i bra skick förutom ett par små märken på huvudet och i nederkant på kroppen (jag kan skicka bilder på dessa vid begäran). Original Hardcase ingår. Priset är 15000 eller högstbjudande. Eventuell frakt betalas av köparen.
Ev. frakt tillkommer Strängträd, humbucker och singlecoils kvar "Strängträd" till floyd eller annat med skruv. Oanvänt. 30 spänn [img:2qc3l4ow]http://i70.photobucket.com/albums/i114/Nisse89/IMAG0153.jpg[/img:2qc3l4ow] [img:2qc3l4ow]http://i70.photobucket.com/albums/i114/Nisse89/IMAG0154.jpg[/img:2qc3l4ow] Singlecoils från Classic Vibe strata. Så som jag har förstått så är det Toneriders så det är rätt bra budgetgrejer. Låter strattigt. Alnico III. Mickarna direkt demonterade ur guran så sladdarna räcker till en vanlig strata. Skruv och fjädrar medföljer. Kåporna passar till dessa... Staggered polepieces. 450:- [img:2qc3l4ow]http://i70.photobucket.com/albums/i114/Nisse89/IMAG0157.jpg[/img:2qc3l4ow] Humbucker, Ibanez V8 med skruv och fjädrar och lång sladd. 150:- [img:2qc3l4ow]http://i70.photobucket.com/albums/i114/Nisse89/IMAG0159.jpg[/img:2qc3l4ow]
I mycket bra skick , med gigbag m.m. Nypris 6-7000:- S-serien har nu funnits i över 20 år i Ibanez sortiment och visar vilka mångsidiga verktyg de verkligen är. Används i alla slags musikstilar, allt från hårdrock till pop/rock m.m. Den sköna slanka kroppen är tilltalande och Mahoganyn i kroppen tillsammans med de utvalda mikrofonerna och det fina ZR stallet levererar verkligen vad man kan önska. För 2010 har alla S-modellerna uppgraderats med 24 bands greppbräda. 3pc Wizard II neck Mahogany body Jumbo frets En kanon gura att leka med. Bilder mailas vid intresse. Sätter in bilder eftersom många hört av sig.