Quantcast
Till salu inom: ”

ikea granås bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea byrå

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bordet är i mörkgrått stålrör med glasskiva. Skivan har några repor, men i övrigt är bordet i bra skick. H: 76 B: 78 L: 150 Fyra matchande stolar medföljer, också de i stålrör. Ursprungligen hade de sits i bast, men då den gick sönder har jag ersatt med betsade furusitsar med sittdynor ovanpå. Inköpt på IKEA för några år sedan. Hämtas hos säljaren i Strängnäs.
Köksbord och fyra stolar (IKEA Granås). Stomme av stål, bord med härdad glasskiva och stolar med rottingsits. Fyra mörkgrå sittdynor medföljer. Glasskivan har en del mindre repor, men det är inget man direkt tänker på. Möblerna är annars i ett fint skick. Storlek på bord: 150x78 cm och höjd 76 cm. Nypriset var ca 2.000 kr. Hämtas av köparen i centrala Göteborg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
OBS! Det är sex tillhörande stolar till Matplats settet Bord samt sex stycken tillhörande stolar. Mått: 150x78 cm Bordet är i gott skick (därav bifogad bild) ********************************* Säljer även ett soffbord i gott skick (dock någon repa i glaset) 300:- Mått: 118x78 cm Paketpris: båda borden med stolar för 1000:- Går bra att fina men helst efter 18.00
Vi säljer vårt soffbord Granås från IKEA eftersom vi inte längre har plats. Bordet har en glasskiva och stål ram/underdel. Klassisk design, och väldigt funktionellt med plats för förvaring under skivan. Mått: Längd: 118 cm. Bredd 78 cm. Höjd 50 cm. Nypris 1500kr. Säljes för mer än halva priset! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två stycken trevliga glasbord från IkeasGranåsserie. Ramen är i metall och undertill finns en förvaringsdel där man kan ha coffetable böcker/tidningar mm. Borden säljs båda två för 300 kr eller var och ett för sig för 250 kr för det stora / 150 kr och för det lilla. Stora Mått: Längd: 118 cm. Bredd 78 cm. Höjd 49 cm. Lilla Mått: Längd: 68 cm Bredd: 68 cm Höjd: 49 cm Bilden är bara på det stora bordet.