Quantcast
Till salu inom: ”

ikea oval spjälsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Oval spjälsäng från Ikea i fint begagnat skick, ink madrass. Denna sängen tillverkas inte längre. Botten går att ställa in i 2 st lägen, högt när barnet är litet, och sedan ner i botten när barnet blir större. Om önskas medföljer även 3 st spjälskydd 1 st med Nalle Puh, med matchande påslakanset, 1 st beigerutigt, och ett vitt. Har även 2 st passande vita resårlakan. Finns även 2 st Nalle Phu Tavlor, med Ior och Tigger på. 800:- för allt. P.o.k
Ska nu sälja dotterns ovala spjälsäng. De är från Ikea och den finns inte längre i deras sortiment.. Vi har spraymålat den själv vit, är bok i Original.. Skavanker finns där färgen är borta. Men inget som är jätte störande. Så vida man inte själv kan och vill måla om den:) många omtyckta kommentarer av spjälsängen och många vänner och bekanta som velat ha den men har inte haft planering på barn än.. Mobilen får ni till om ni vill.. Ring eller mejla mvh Nathalie
Här har vi Ikeas spjälsäng som heter Oval. Den finns inte längre i sortimentet. Sängen är mycket rymlig. Finns två höjder på sängen. Spjälsängsskyddet och madrassen med dess skydd ingår naturligtvis. När barnet blir större och det finns chans att barnet klättrar ur sängen kan man ta bort några spjälor så barnet kan klättra ur själv! Man kan köpa den som den står eller så kan jag plocka isär den. Men de krävs två personer att sätta ihop den! Beskrivning finns. Sängen är i fint skick.
Vi säljer nu vår fina spjälsäng. Den är oval och går att ställa in på högt eller lågt läge efter barnets ålder, vilket gör att barnet kan sova där tills det är dags för egen säng. Den såldes på IKEA men finns inte i deras sortiment längre. Det ingår en bra madrass. Sängen är nedmonterad och klar att hämta. vänligen Cecilia Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fin oval spjälsäng säljes! Har sålts på Ikea förut och varit träfärgad med vit ram uppe (se andra bilden) är nu vitmålad och skulle kunna behöva målas på ett lager till ( men inget måste). Går att ha i 2 lägen, säljes ihopmonterad med madrass som är i bra skick! Det saknas en original "mutter" till ena benet vilket gör det lite krångligt att sätta ihop sängen. Inget som gör sängen ostabil! Lånade bilder men är precis en sådan säng som visas, kan skicka fler bilder om ni vill.