Quantcast
Till salu inom: ”

spjälsäng ägget säljes

Spjälsäng

Alingsås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ormgropen
F
Spjälsäng

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En spjälsäng, IKEA´s "Ägget", en oval spjälsäng. För att se hur den ser ut monterad, sök på blocket i hela Sverige. En unik och väldigt tjusig spjälsäng som dessutom är ganska praktisk á la IKEA. Madrassen kan monteras i två nivåer. Madrass, spjälskydd och ett sorts myggnät som monteras i taket som en sänghimmel medföljer. Alltihop i riktigt bra skick, madrassen har alltid varit skyddad med gummerade lakan. Pris 800 kr. Omonterad. En IKEA-barnsäng säljes, inkl sängbotten och madrass. Den säljes monterad och i mycket fint skick. 500 kr. Säljes separat eller tillsammans för 1100 kr.
SPJÄLSÄNG "ÄGGET" Säljer vår omtyckta ovala spjälsäng som varit en stor favorit hos båda våra barn. Den är köpt på IKEA, men finns tyvärr inte i sortimentet längre. Den kallas ibland för ägget. Madrass medföljer samt överdrag till madrass. IKEAs dra på lakan funkar jätte bra även att madrassen är oval. Sängen har inga märkbara slitningar. Man kan fästa bottenplattan på två olika nivåer beroende hur gammalt barnet är. Pris 500 kr
Nu rensar jag ut lägenheten p.g.a. flytt. Sista minuten priser, först till kvarn. 1. Bjursta matbord i ekfaner med 6st vita "Cleo" stolar. Pris: 500:- Nypris: (3 595:-) 2. Oval spjälsäng "Ägget" Pris: 500:- 3. Design soffbord i Valnöt från EM. Pris: 500:- Nypris: (3 495:-) 4. Stor röd ryamatta från Nordic. Pris: 250:- Nypris: (3 995:-) Hör av dig vid intresse. 070 351 351 0 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags att någon tar över vår underbara fina spjälsäng som jag fått så många komplimanger för. Populära och omtalade retro spjälsängen "Ägget" i vitt och träutförande. Finns i två lägen, ett för den lilla söta prinsen eller prinsessan som nyfödd och en för det mer rörliga barnet som gärna vill titta och stå. Sängen, som är i fint begagnat skick kommer med två ovala madrasser och ett vitt spjälskydd, om man vill. Finns nedmonterad i Hjärup, mellan Lund och Malmö. Lånad bild. Prisidé 700 kr.
Rund spjälsäng 750:- (nermonterad för avhämtning) Barnmatstol 200:-