Quantcast
Till salu inom: ”

spjälsäng säljes

Spjälsäng

Alingsås
Spjälsäng

Örebro
Barnsäng

Ekerö
Spjälsäng

Norrköping
Spjälsäng

Göteborg
Spjälsäng

Stockholm
Spjälsäng

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Planera höst/vinter semestern redan nu! Hyr vår underbara lägenhet i Dahab, Egypten. Lägenheten har ett fullt utrustat kök samt tvättmaskin. En helrenovering är gjord under 2008, mycket fräsch! 5 bäddar finns att tillgå, varav en är dubbelsäng. För de som reser med barn finns även spjälsäng. Nära till Dahabs center med en mängd restauranger och fik samt strand. För dig/er som dyker är detta det perfekta stället att vara på. Lägenheten hyrs ut månadsvis, veckovis eller dygnsvis. Närmaste flygplats är Sharm el Sheik. Dusch Frys Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Tv Tvättmaskin WC
säljer en spjälsäng från det turkiska märket cilek inkl tjock resårbotten, lakan till, täcke och kudde och en prydnadskudde och sidoskydd allt i ett helt set till ett bra pris med tanke på att den är köpt för 2 år sen men använd endast 1 år max och jag har kvittot kvar och garanti. den är väldigt fräsch och har 2 praktiska lådor nere som man kan förvara blöjor och sånt om man vill. väldigt varsamt använd är den och jätte fin. intresserad??? ring då helst. nypris 4500kr mitt pris 2000kr.   
Annonsen gäller tre poster: 1. Tillfälle att fynda en grön spjälsäng från 1970-talet! Detta är en kvalitetssäng med nedfällbar sida och möjlighet att ställa botten i tre olika höjdlägen. Till sängen hör en fräsch madrass (mått: 60x120 cm) och ett Rätt Start spjälskydd från Babyproffsen (mått: 360x30 cm). Pris alla delar: 800:- 2. Micki Lära-gå-vagn, en fin klassiker som gör det den ska på ett säkert sätt. Pris: 200:- 3. Oljefylld radiator 700W, komplett med fästen. Värmer skönt och effektivt. Effekt: 700 W. Vikt: 9,5 kg. Mått: B83xH55 cm. Pris: 200:- Finns i Stuvsta/Huddinge.
Pga flytt vill vi sälja följande: - Fin spjälsäng med 3 olika höjdlägen inkl madrass, 100 kr (Jag har även lakan om det är intressant) - Spjälskydd Bambino i olika färger, 34 cm högt, 50 kr - Sängmobil med nallar och speldosa, 100 kr - Barnmatstol i plast, 50 kr mörkblå (ej på bilden) - Vit Babybjörn matstol att sätta ovanpå en stol, 250 kr (ej på bilden) - Skip Hop skötväska, röd/svart, 100 kr (ej på bilden) Maila gärna om ni vill se bild på något så skickar jag det. Har varit i ett djur- och rökfritt hem.
det är dags att städa hemma och göra plats för andra saker som ska in i rummet... En nästan ny Spjälsäng med madrass som använd endast en gång och en byrå med badkar som är knappt använd Spjälsäng 399:- Ny pris 1199:- Byrå 550:- NY pris 1500:- Hör av er om det finns intresse!! Pris för båda 800:-