Quantcast
Till salu inom: ”

ikea säng hylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hej ska nu sälja lite möbler . köksbord från ikea 550kr ,vit byrå från ikea 450kr , svart hylla från ikea 100kr har också två 90 sängar som jag vill bli av med dom är endast 1 år gamla jag vill ha 350 kr styck eller 600 för båda tillkommer ben och bäddmadrass till båda sängarna, som jag köpt försig . har också en vanlig lack hylla från ikea , med batteridrivna spotlights på som jag vill ha 150 kr för.mejla går också bra. mvh Jenny
Jag har en Malm huvudgavel i svartbrunt som passar en Malm säng 160 cm och har en 77 cm hög huvudgavel till försäljning. Säljer den för att den ej får plats tillsammans med sängen i sovrummet i nya lägenheten. Den har lite repor efter flytt men det är mest på den sidan man oftast har mot väggen. Den är praktiskt genom att man kan rulla in sängbordet så att det inte syns + att det får plats mycket på hyllorna:)
1. Två stycken byråar i teak. Båda är i mycket gott skick. Tyvärr finns ingen nyckel till lådorna. Säljes för 600 kr styck, eller 1000 kr för båda. 2. Vit hylla med ben. IKEA Expedit. Har några små märken, men är totalt sett i gott skick. Nypris 599 kr för hyllan utan ben. Säljes för 250 kr. 3. Säng IKEA Sultan med ben i ek. 120x200 cm. I mycket gott skick. Säljes för 500 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.