Quantcast
Till salu inom: ”

ikea sittkuddar stora kuddar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Stor och skön soffa i modellen Göteborg från IKEA, i svart klädsel från Bemz. Mått: Längd 220 djup 110 höjd 75. Är en liten glipa mellan ena sittkudden och armstödet, men det syns och märks inte, för det ligger en kudde över. Tyget kan behöva en dammsugning, men är annars i gott skick! Pris: 500 kr Ett köksbord i björkträ kan även hämtas gratis! Priset kan diskuteras vid snabb hämtning! Dock senast 1/9.
Vackra kudden Fenja Blad från IKEA kan användas som sittkudde på golvet, stödkudde när du vill sitta upp och läsa i sängen eller vanlig kudde i soffan. Riktigt stor och härlig. Skick: som ny, i princip oanvänd. Från ett rök- och djurfritt hem. Storlek 56 x 56 cm av polyester. Överdraget kan maskintvättas i 40 grader, innerkudden Gosa Vila i 60 grader. Innerkudde Gosa Vila, 65 x 65 cm, stoppning: 750 g polyesterfiber, yttertyg 65% polyester, 35 % bomull. Finns för avhämtning i Bandhagen alternativt kan jag ev. mötas upp mer centralt.
Vi säljer vår stora skinnsoffa från IKEA. Vi köpte den för cirka 7 år sedan, den finns inte längre i sortimentet. Unikt är schäslongen som går att fälla ut med en spak, otroligt bekvämt att sitta där! Måtten är 290x155 cm (schäslongdelen) och 93 på sittdelen. Sittdjup 57 cm Se bild för mått. En sittkudde är något sliten, annars i bra skick. Se bild ovan på kudden.
Hämtas på plats! Skick: Den är 4,5 år gammal. Överdragen på sittkuddarna går att tvätta - har tvättat dem i maskin själv. Kuddarna bak är inte original (de blev nersuttna fort) - vi har fyllt på med stora och små kuddar från IKEA. De vita stora Ikea-kuddarna på bilden, 4 st, följer med soffan. Sedan får man fylla på med egna kuddar. Mått: Divan 160 cm ut 3 m lång Maila bara om du verkligen är intresserad!