Quantcast
Till salu inom: ”

ikea sittkuddar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel mm

Trelleborg
Diverse

Trelleborg
Sängbord

Uppsala
KÖPES

Umeå

Tidigare annonser till salu

Antik 3-sitssoffa, längd ca 190 cm, bredd ca 80 cm. Fina detaljer, mjuk och ovanligt skön att sitta i, i jämförelse med liknande soffor, tack vare sittkuddarna. Tyget, kuddarna och stommen är i fint skick, men fjädrarna behöver göras något åt. Jag har 'bundit upp' dem provisoriskt så det går att sitta i och använda soffan som den är. 500 kr (alternativt kan jag tänka mig att byta mot en Ikea Klippan soffa i nuläget)
Mycket fin golvlampa, Turkos med tunna guld trådar i. Mer eller mindre oanvänd. köpt i affär i hälsingland. Säljes pga platsbrist. Mått: höjd ca 130 cm, diameter ca 25 cm Pris: 800 kr Brickbord inköpt på Ikea, också detta näst intill oanvänt. Praktiskt och lättplacerat. Mått: höjd ca 44 cm, diameter ca 55 cm Pris: 300 kr Snygga sittkuddar, oanvända, två stycken turkosa, fina mönster med guld trådar längs sidorna. Köpta i affär i hälsingland. Mått: höjd ca 10 cm, diameter ca 48 cm Pris: 250 kr styck
Otroligt sköna skinnsoffor säljes då jag inte längre har plats för dem pga flytt. Inköpta på IKEA för 6000 kr. Det är två soffor, en tvåsits och en tresits. Båda är välskötta och ytterst lite nötta. Regelbundet vårdade med Leather protection. Självklart skickar jag med lädervårdsprodukterna. Både sittkuddar och ryggkuddar är fasta och fina. Inget slit på rygg eller utsida av sofforna, det vill säga inga husdjur som varit i sofforna. Sofforna säljes i första hand tillsammans. Kuddarna på bilden och ytterligare två kuddar kan följa med om köparen önskar.
Ektorp fåtölj, blekinge vit klädsel. Stommen felfri, klädseln lite sliten men ren och fin. Dragkedjan på sittkudden trasig men syns och märks ej. Ny klädsel finns till försäljning både på ikea och på bemz från 495.- och uppåt. Helt okej att använda som den är oxå.. Länk till ikea med mått och övrig info: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09875775/ Nypris 1895.- Finns att hämta av köparen i Bålsta.
2 st, cirka 4 år gamla skinnsoffor från Ikea. Nypris för båda var 16 000 kr. Riktigt fräscha är de, men en utav dem har en knappt synlig jack på ca 1 cm på en av sittkuddarna som går att byta ut om man störs på det. Säljer de båda för 8 000 kr eller separat. Soffan med jack: 4 000 kr Soffan utan skada: 5 000 kr. Priset är förhandlingsbart, men inga skambud, tack.