Quantcast
Till salu inom: ”

ikea soffa ekeskog säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffan är ca 5 år men den är totalt osliten och skulle lika gärna kunna vara ny. All klädsel kan tvättas i maskin i 40 grader så den är lätt att hålla fräsch. Den är inte nedsutten. Har funnits i hem med hund men hunden har inte varit i soffan. Pris 2000 kr Finns i Gustavsberg på Värmdö. Mått inkl dynor: Bredd 238 cm, djup 108 cm, höjd 95 cm.
Hej! Nu ska den skönaste soffan säljas!! Det är en IKEA Ekeskog, den såldes aldrig i svart klädsel. Klädseln är från Bemz. Fortfarande svart och inte solblekt. Tvätta den för ca en månad sedan så det kanske bör tvätta sittöverdragen. Tyvärr kan jag inte hjälpa till att bära net den då jag har ryggproblem. Bor på tredje våningen utan hiss, men det var inga problem att bära upp den. Vi ses!
Säljer min underbart sköna vita Ekeskogsoffa från Ikea. Den är i mycket bra skick då den ej använts speciellt mycket. Har även alltid haft skydd på den. Ekeskogsoffan är en stor och mjuk soffa som rymmer 4 personer. Den kan även användas som bäddsoffa för en person. Tyget är tvättbar i maskin. Pris: 2500 kr eller bud L 230 x br 105 x h 90 Kuddarna ingår ej
IKEA:s bäddsoffa Ekeskog säljes. Soffan går att bädda ut och blir då en fullt fungerande dubbelsäng. Vi har köpt nytt tyg (för 4500 kr)till soffan från Bemz.se för ett år sedan, så tyget är helt, rent och snyggt. Tyget går också att ta av och tvätta om Ni vill det. Soffan är otroligt skön att sitta och ligga i och är lätt att fälla ut till säng. Soffan har måtten 230x105x90cm. Prydnadskuddar och plädar ingår inte i köpet. IKEAs svankkuddar kan köpas till om Ni önskar, de passar bra i soffan. SMS:a till 0705212220 eller ring 040457240, vi har dålig mottagning på mobilen hemma.
Bredd: 235 cm, djup: ca 106 cm, sittdjup: ca 68 cm. Soffan är i bra skick men tyget på sittdynorna är lite slitet. En mycket behaglig och mjuk soffa som även funkar att sova i eftersom storleken gör att den passar utmärkt för alla som är under 190 cm. Tyget är avtagbart och kan tvättas. Går även att köpa nytt tyg till. Det ingår även en smart lösning som gör att tyget inte glider. Annonsen kvar = soffan kvar