Till salu inom

"ikea soffa ekeskog säljes"

Stockholm
Idag

Soffa från Stalands säljes...

1 500 kr
Citiboard
Gotlands län
Igår

Soffa

6 000 kr
Citiboard
Gotlands län
Igår

Matbord+ 4 stolar

600 kr
Citiboard
Idag

Sollerön armstöd

300 kr
Blocket.se
Idag

Bäddfåtölj

800 kr
Blocket.se
Trosa
Idag

Snygg soffa

6 000 kr
Blocket.se
Butik
Idag

KAP Howardfåtölj i skinn sh...

9 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Idag

Skrivbord och skrivbordsstol

400 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Ikea Kallax / Expedit Hyllor

150 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Snygg skön soffa nyskick Ekeskog Ikea brun

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Soffan är ca 5 år men den är totalt osliten och skulle lika gärna kunna vara ny. All klädsel kan tvättas i maskin i 40 grader så den är lätt att hålla fräsch. Den är inte nedsutten. Har funnits i hem med hund men hunden har inte varit i soffan. Pris 2000 kr Finns i Gustavsberg på Värmdö. Mått inkl dynor: Bredd 238 cm, djup 108 cm, höjd 95 cm.
2 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Svart Ekeskog - bästa soffan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Nu ska den skönaste soffan säljas!! Det är en IKEA Ekeskog, den såldes aldrig i svart klädsel. Klädseln är från Bemz. Fortfarande svart och inte solblekt. Tvätta den för ca en månad sedan så det kanske bör tvätta sittöverdragen. Tyvärr kan jag inte hjälpa till att bära net den då jag har ryggproblem. Bor på tredje våningen utan hiss, men det var inga problem att bära upp den. Vi ses!
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Stor vit 3-sits soffa EKESKOG

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer min underbart sköna vita Ekeskogsoffa från Ikea. Den är i mycket bra skick då den ej använts speciellt mycket. Har även alltid haft skydd på den. Ekeskogsoffan är en stor och mjuk soffa som rymmer 4 personer. Den kan även användas som bäddsoffa för en person. Tyget är tvättbar i maskin. Pris: 2500 kr eller bud L 230 x br 105 x h 90 Kuddarna ingår ej
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

IKEA Ekeskog Bäddsoffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
IKEA:s bäddsoffa Ekeskog säljes. Soffan går att bädda ut och blir då en fullt fungerande dubbelsäng. Vi har köpt nytt tyg (för 4500 kr)till soffan från Bemz.se för ett år sedan, så tyget är helt, rent och snyggt. Tyget går också att ta av och tvätta om Ni vill det. Soffan är otroligt skön att sitta och ligga i och är lätt att fälla ut till säng. Soffan har måtten 230x105x90cm. Prydnadskuddar och plädar ingår inte i köpet. IKEAs svankkuddar kan köpas till om Ni önskar, de passar bra i soffan. SMS:a till 0705212220 eller ring 040457240, vi har dålig mottagning på mobilen hemma.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Ikea ekeskog

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bredd: 235 cm, djup: ca 106 cm, sittdjup: ca 68 cm. Soffan är i bra skick men tyget på sittdynorna är lite slitet. En mycket behaglig och mjuk soffa som även funkar att sova i eftersom storleken gör att den passar utmärkt för alla som är under 190 cm. Tyget är avtagbart och kan tvättas. Går även att köpa nytt tyg till. Det ingår även en smart lösning som gör att tyget inte glider. Annonsen kvar = soffan kvar
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj