Allt till salu inom "klädsel till ikea soffa göteborg"

Sortering:
Sittpuff
Göteborg
10 dagar

Sittpuff Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Soffa bortskänkes
Göteborg
25 dagar

Soffa bortskänkes Visa liknande

Blocket.se
Ektorp soffa
27 dagar

Ektorp soffa Visa liknande

800 kr
Blocket.se
grönlid
1 månader

grönlid

1 800 kr
Blocket.se
IKEA SOFFA
Skövde
1 månader

IKEA SOFFA Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
2-sits Soffa Ektorp
Göteborg
1 månader

2-sits Soffa Ektorp Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Soffa
Göteborg
1 månader

Soffa Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Tre-sits i nyskick
Göteborg
2 månader

Tre-sits i nyskick Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Soffa
Jönköping
2 månader

Soffa Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Göteborg

Fräsch soffa 3+1

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Soffgruppen i vit/naturvit klädsel är i bra skick. Klädseln är avtagbar ocvh tvättas lätt i 60 grader. Sofforna säljes så billigt för att vi har beställt nya soffor och vill helt enkelt bara sälja dem för en billig peng. Endast avhämtning. Hämtas gärna helgen v. 6. Tavlan på bilden är även den till salu. Kostar 1000:- på IKEA, säljes här för 300:-om intresse finns. Vänliga hälsningar, Anita (Nås endast via telefon kl 09.00-21.00) Anita
1 500 kr
Blocket.se

Soffa Göteborg IKEA

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Soffa IKEA Göteborg Mått (cm) Djup 110 Höjd 85 Bredd 220 Sitthöjd 45 Sittdjup 75 Här får du en stor naturvit/beige IKEA-soffa av modellen Göteborg. Modellen har utgått och nypris var ca 10 000 kr. Soffan är i bra begagnat skick och önskas den i en annan färg kan ny klädsel köpas på www.bemz.com. Tyget är avtagbart och alldeles nytvättat. Det är en skön soffa att sitta i och fungerar utmärkt som extra bädd för övernattande gäster. Soffan kommer från ett djur- och rökfritt hem.
2 500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Linköping

Soffa Göteborg

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Ikeas soffa Göteborg, blått tyg, kommer från rökfritt hem. De blå kuddarna ingår, inte de vita, inte heller plädarna. Klädsel på såväl kuddar som soffa är avtagbar och går att tvätta. Det går även att köpa ny klädsel på nätet. Det finns en spricka i soffans stomme undertill som funnits länge. Den är provisoriskt lagad med några skruvar vilket har hållt och den känns inte när man sitter i soffan. Men det går att fixa till bättre och gör du det samt köper/syr ny klädsel så har du en ny soffa för en mycket billig penning! Eller också använder du den som den är, det funkar det också!
500 kr
Blocket.se

Soffa Göteborg med 2 klädslar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Soffa Göteborg från Ikea Mått: Bredd: 225 cm Djup: 110 cm Sitthöjd: 45 cm Något nedsutten i mitten men i övrigt vid gott skick. Har två klädlsar till den, är beige som sitter på samt en grå som finns nedpackad. Obs ej min soffa på bilderna. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Hämtas på plats på Norr i Örebro. Så länge annonsen finns kvar, är soffan kvar för dig att köpa. Vid intresse, ring
1 800 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Österåker

IKEA-soffa Göteborg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu säljer vi vår härliga 3-sitsiga soffa från ikea, modell Göteborg. Soffan har blå klädsel och till soffan hör också 4 separata kuddar (ej med på bilden) Längd: 225 cm Djup: 110 cm Höjd: 85 cm Klädseln är avtagbar och tvättbar. Ny klädsel kan också köpas på www.bemz.com eller www.savemysofa.com Soffan är fantastiskt skön och härlig att sitta i! Mycket bra pris då vi behöver bli av med soffan så snart som möjligt pga platsbrist. Fler bilder kan mailas. Ring/maila för mer info.
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj