Quantcast
Till salu inom: ”

ikea ute säng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

El scooter

Landskrona

Tidigare annonser till salu

IKEAS SINGLAR säng hemma målad rosa (SNYGGT GJORT) Inkl IKEA VYSSA madrass ( en vågig och en rak sida) använd till 1 barn under en kortare tid, mkt fint skick Jag har fler annonser ute maila för länkar eller se barnartiklar kan göra paketpriser Så länge annonsen finns kvar är sängen kvar TÄCKE & KUDDE & Spjälsängsskyddet ingår EJ ( Se andra annonser för dessa)
Annonsen ute igen pga oseriös köpare som skulle ha men inte ens kom och tittade. Priset justerat med 100 kr då efterfrågan var hög förra gången och med alla omkostnader från förra försäljningen är inräknade. En vit Sultan från IKEA med bäddmadrassen Tveit. 160 cm bred och i väldigt fint skick. Bäddmadrassen är inte med på bilden men ingår i köpet och är nytvättad. Vill inte ha några SMS, seriösa köpare ringer! (Nypris 4500:-) http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10156779/ http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10152516/?query=SULTAN+TVEIT+B%C3%A4ddmadrass#/30156028 Finns annonsen kvar finns sängen kvar. Inga byten.
Säljer min continentalsäng nu, den är ca 2 år gammal och väldigt sparsamt använd då vi haft en större säng att sova i förutom de sista månaderna. Den är byggd och köpt på Evabäddar i Larv. Skydden runt madrasserna är från IKEA och har suttit på sedan första dagen. Den är väldigt mjuk att ligga i, så är du ute efter en fast säng är detta nog ingenting för dig. Säljes snarast pga platsbrist i lägenheten :) Prisidé 1500. Ej byten.
-Malm avlastningsbord i vitt köpt 2012 för 899:-, kvitto finns. -hjulen är monterade upp och ner. -bordet finns kvar så länge annonsen ligger ute. -200:- prutat o klart! -mer info: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20209999/#/60196481 Storlek Bredd: 211 cm Djup: 36 cm Höjd: 73.5 cm Grundfunktioner - Lätt att flytta. - Gör det bekvämt att läsa, äta eller arbeta i sängen. - Bredden anpassad för att passa till de flesta av IKEAs dubbelsängar.