Quantcast
Till salu inom: ”

inglasade träsnitt concor adolf melin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Historiska media. 1 uppl. 2008. 444 s. Inbunden. 23x16cm. 932 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Ur baksidestexten: "Diktatorn och massmördaren Adolf Hitler är en av världshistoriens mest omtalade människor. Men privatpersonen är mindre känd. Hur många vet att han led av kroniska magbesvär, ofta skrattade så att ögonen tårades och tyckte om filmen King Kong? Bilden av mannen som startade andra världskriget har länge varit svartvit. För dåtidens nazister var han en övermänniska, för eftervärlden har han framstått som ett monster. Bengt Liljegren vill med sin skickligt skrivna biografi göra Adolf Hitler mer begriplig, skapa en sannare bild av den tyske rikskanslerns person och privatliv. Liljegren ger en bred skildring av hans levnadslopp - förlåter inte, men förklarar och fördjupar".
Nu ska vi sälja vår lägenhet som vi trivs super bra i,pga tillökning i familjen. Mycket fräsch & trivsam 2:a med inglasad balkong,våning 3/3. -Laminat golv i hall,kök,sovrum & klädkammare -08 -Dörrar & karmar -08 -Klädkammare -08 -Skjutdörrsgarderober i sovrummet -08 -Målat i hela lägenheten -08 -Byggt in spotlights i köket & vardagsrummet -08 m.m Området är lungt & skönt med bra tåg & bussförbindelser,nära till busshållsplatsen. Månadsavgift:4.221:- inkl. värme & vatten För mer info ring:0737-660987
Välkommen till en ljus och trivsam lägenhet i en stabil förening med grönskande omgivningar. Detta är en välplanerad lägenhet med många möjligheter tack vare den trevliga planlösningen. En inglasad balkong i väster, samt ett fräscht badrum med tvättmaskin är några av kvaliteérna. Välkomna! HALL Vi tar steget in i en stor och ljus möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter. Härifrån nås lägenhetens samtliga rum. KÖK Väldisponerat kök i ljusa färger med köksbord vid fönster. Här finns plats för 4 till bords. Makinparken består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kyl och frys. VARDAGSRUM Fint parkettgolv i ett ljust rum. Utgång till den inglasade balkongen. SOVRUM Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng och utan insyn. Garderober för praktisk förvaring. BADRUM Fräscht med våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Här finns toalett, tvättställ, dusch och handdukstork. UTEPLATS Stor inglasad balkong i västerläge.
Inglasade träsnitt Concor Adolf Melin