Quantcast
Till salu inom: ”

intarsia bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En hemmabyggd möbel som kan användas som TV/Stereo-bänk. Trol. gjord på 50/60-talet. Skivor täckta med sk. "fuskfanér" samt ben tagna från något bord. Några skavanker men bra helh. intryck 400kr Ett Teakskåp. Även här någon skavank. Dock trevligt och praktiskt ändå. Någon har förm. använt den att dölja stereon i, då den har ett kabelhål i bak. Det högra låset verkar defekt Skåpet har intarsia (ramlinjer) i fram. 500kr Billigare vid köp av båda.
4 stolar gjorda för Nordiska Kompaniet, märkt med metall-bricka. Mörkt varm-bruna med intarsia på ryggstödet, troligen från 20-talet. Skickade in en bild i våras till Bukowskis online-auktion där de skulle sätta ett utropspris på 3000:-. Dock har jag inte haft möjlighet att åka till Stockholm o. därför säljer jag dem billigt p.g.a. platsbrist. Mycket snygga stolar som många vänner beundrat. Säljer dem nu för endast 1.000:-
Vardagsrumsmöbel från 50-talet bestående av soffa, två fåtöljer och ett bord. Soffan och fåtöljerna har originalklädsel och är mycket välbehållna. Bordet med intarsia har måtten Längd: 103 cm Bredd: 72 cm Höjd: 63 cm. Bordet har två inläggsskivor som förvaras under ordinarie bordsskiva. Om dessa läggs i höjs också bordet för att då utgöra ett vackert matsalsbord. En möbel utöver det vanliga. Finns i Aspås, 25 km V Östersund. Mobil 076-840 55 00
Soffa,bord med två klaffar samt tre karmstolar i mycket fint skick,tillverkat i Danmark i alm. soffan är 225 bred,145 hög, 85 djup. bordet 70 brett ,75 högt, 115 utan klaffar med klaffar utfällda 165. Stolar 55 breda. Mycket fint skick,alla nycklar finns, magnifika intarsior. Det man kan klaga på är att sadeljorden i soffans lock är i dåligt skick, bör bytas. Finns i Hjo, hämtas helst men ev kan transport ordnas.
Stort matsalsbord med tre iläggsskivor. Säljer ett stort och vackert matsalsbord/köksbord som med enkel flexibilitet ger möjlighet att kunna samla stora familjer och många vänner. Bordet rymmer 10-16 personer. Bordet är av mahogny och har vacker men diskret intarsia. Det finns tre iläggsskivor, varav en fälls ned under bordsskivan då den inte används. Längd: 230/350 cm Bredd: 102 cm Höjd: 74 cm Pris: 3200 eller högstbjudande.