Till salu inom

"isbar kycklingar grönvärpare säljes"

Sjöbo
Igår

Maran/Isbarkorsningar

100 kr
Blocket.se
Skara
Igår

Kycklingar/ Hedemora & silkes

150 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Vaktel, kycklingar och ägg

Blocket.se
Vetlanda
Igår

Renrasiga Kombinationsraser...

80 kr
Blocket.se
Degerfors
Igår

Kycklingar

75 kr
Blocket.se
Örkelljunga
Igår

Blommehöns, Brahma, Silkes/...

100 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Ljuvliga kycklingar. Renras...

75 kr
Blocket.se
Hörby
Igår

Isbar kycklingar

60 kr
Blocket.se
Lekeberg
Igår

Kycklingar

85 kr
Blocket.se
Simrishamn
Igår

Korsning kycklingar o Susse...

60 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lantbruksdjur  ·  Klippan

Blandras hönor, Araucanatupp mm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jag har en grupp med 4 blandrashönor ( med olika färger och raser) att sälja. De säljes tillsammans med en renrasig Araucanatupp. Araucana är en grönvärpande hönsras och är mkt populär! Det är varierande ålder på hönsen och de värper ljusbeiga ägg. 600 kr för hela gruppen. De säljes endast tillsammans. Först till kvarn... Jag har även 2 äggkläckningsmaskiner till salu. En för 24 ägg och en för 52 ägg. Båda maskinerna är hel automatiska. Maila för mer info. Vi bor mellan Röstånga o Ljungbyhed. Vi kläcker även fram Araucana, Isbar och Stor Brahma kycklingar hela våren och sommaren. Vi är ute mkt och kan vara svåra att nå via telefon 0435-442499 eller maila. Kollar mailen ofta.
600 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Ystad

2 fina ungtuppar (grönvärpare)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Köpte in dessa som kycklingar i hopp om att få lite gröna ägg, men tyvärr (för min del...) har de börjat gala. De är ca 10 veckor gamla, och jättefina. Det är de 2 vita på bilden. De är korsningar med 50% isbar eller araucana (båda tuppar fanns i flocken), och hade de varit hönor hade de med 100% lagt gröna ägg då det anlaget är dominant. Dvs. dessa tuppar nedärver 50% chans att ge grönvärpande kycklingar om de korsas med höna av annan ras. EJ SLAKT!!!!!!!!!!!!!!!
50 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Skaraborg

Isbar avelstuppar (grönvärpande ras)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har sparat några fina tuppar av Isbar under vintern som nu är färdiga att få sin egen flock med hönor. Jag har 3 st blå tuppar i olika nyanser som är 1 år gamla och ev också en svart som är far till förra årets kycklingar alltså nu 2 år gammal. Alla hönskycklingar som har dessa tuppar som far kommer att värpa gröna ägg!! Bilden visar den tuppen jag sparat till mej själv, men de andra liknar den.
150 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Hallands län

Grönvärparkycklingar och diverse tuppar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kycklingar efter grönvärpande föräldrar. Pappan är Isbar och mamma Isbar/leghorn. Kycklingarna är nu 10 dagar gamla och kostar 40:- styck, därefter 5:- extra/vecka. Vi har lite för många tuppar här hemma nu också En tupp på 11 månader som är Isbarblandning och en 11 månaders sussex/leghornblandning. 30:- styck. Har även några renrasiga guldsvartbandade brahmatuppkycklingar på 7 veckor. 50:- styck Svarar vi inte i telefonen så skicka iväg ett mail så hör vi av oss så snart vi kan
30 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Borås

Isbar tupp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har en tupp för mycket så en av dem vill ha nya hönor. Är van vid barn och katter. En riktig snygging köpt som liten kyckling 2010. (grönvärpande trevlig silverudds ras) mvh Jenny
125 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj