Quantcast
Till salu inom: ”

isbar kycklingar grönvärpare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en grupp med 4 blandrashönor ( med olika färger och raser) att sälja. De säljes tillsammans med en renrasig Araucanatupp. Araucana är en grönvärpande hönsras och är mkt populär! Det är varierande ålder på hönsen och de värper ljusbeiga ägg. 600 kr för hela gruppen. De säljes endast tillsammans. Först till kvarn... Jag har även 2 äggkläckningsmaskiner till salu. En för 24 ägg och en för 52 ägg. Båda maskinerna är hel automatiska. Maila för mer info. Vi bor mellan Röstånga o Ljungbyhed. Vi kläcker även fram Araucana, Isbar och Stor Brahma kycklingar hela våren och sommaren. Vi är ute mkt och kan vara svåra att nå via telefon 0435-442499 eller maila. Kollar mailen ofta.
Köpte in dessa som kycklingar i hopp om att få lite gröna ägg, men tyvärr (för min del...) har de börjat gala. De är ca 10 veckor gamla, och jättefina. Det är de 2 vita på bilden. De är korsningar med 50% isbar eller araucana (båda tuppar fanns i flocken), och hade de varit hönor hade de med 100% lagt gröna ägg då det anlaget är dominant. Dvs. dessa tuppar nedärver 50% chans att ge grönvärpande kycklingar om de korsas med höna av annan ras. EJ SLAKT!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har sparat några fina tuppar av Isbar under vintern som nu är färdiga att få sin egen flock med hönor. Jag har 3 st blå tuppar i olika nyanser som är 1 år gamla och ev också en svart som är far till förra årets kycklingar alltså nu 2 år gammal. Alla hönskycklingar som har dessa tuppar som far kommer att värpa gröna ägg!! Bilden visar den tuppen jag sparat till mej själv, men de andra liknar den.
Kycklingar efter grönvärpande föräldrar. Pappan är Isbar och mamma Isbar/leghorn. Kycklingarna är nu 10 dagar gamla och kostar 40:- styck, därefter 5:- extra/vecka. Vi har lite för många tuppar här hemma nu också En tupp på 11 månader som är Isbarblandning och en 11 månaders sussex/leghornblandning. 30:- styck. Har även några renrasiga guldsvartbandade brahmatuppkycklingar på 7 veckor. 50:- styck Svarar vi inte i telefonen så skicka iväg ett mail så hör vi av oss så snart vi kan
Har en tupp för mycket så en av dem vill ha nya hönor. Är van vid barn och katter. En riktig snygging köpt som liten kyckling 2010. (grönvärpande trevlig silverudds ras) mvh Jenny