Quantcast
Till salu inom: ”

hedemora höns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer fyra ungtuppar, Hedemora. De är födda i påskas och uppväxta i naturlig miljö i en liten frigående flock med ruvande hönsmamma. De har fått vara fritt utomhus med äldre höns som har lärt dem ett naturligt hönsbeteende. De är vana med hundar, katter och barn. De är friska, snälla och kommer att bli bra flockledare för egna hönsbesättningar om de får chansen. De kommer på inkallning. Vi har tre mörka och en vit/lavendelfärgad.
Behöver sälja några av mina höns. 2 st Welsummwerhönor och 1 tupp. säljes som grupp, 300 kr. 1 år förra året på senhösten. 1 st Blommetupp, 100 kr. Ca 8 månader. 4 st Hedemorakyclingar födda 27/11 2013. Vet inte könet på dom. Tror att 1 svart är tupp och 1 grå är höna men är osäker på dom andra 2.Det är första gången jag kläcker fram Hedemora. 75 kr / st. Säljer inte till dig som ska ha dem i lägenhet. Du ska ha plats både inne och ute.
Höstens ungtuppar har nu växt till sig och vi måste rensa ut några. Friska, vackra och parningssugna tuppar söker egen flock med hönor. Den vita tuppen har så mycket fjädrar på benen att jag måste anta att den är blandning mellan Hedemora och Brahma. De andra ser ut att vara renrasiga Hedemora. Dessa tuppar passar mycket bra med den flesta typ av höns möjligen undantaget små djärgtyper. Smakar även bra i gryta var de annars hamnar om ingen köper dessa inom kort. 50kr/st eller 150kr för alla 4.
Säljer en grupp med höns då tiden inte finns! Alla värper bra! Det är en blandad grupp som består av *Tupp av svenska lanthöns/hedemora snäll och trevlig tupp *5 st sussex höns *2 st hedemora *1 dvärkochin/silkeshöne blandning * 2 st silkeshönor *1 st blandning hedemora/sussex Och 2 st kycklingar ej könsbestämda. 50 kg mat! Äldsta hönan är 2 år yngsta kycklingen 5 veckor. BVSA Mailar fler bilder vid intresse
Kycklingar i varierande ålder. 2-6 veckor. 70 kr/ st. Priset ökar med 20 kr/st och vecka. From vecka 8. Finns även befruktade ägg. 10 kr st. Ej könsbestämda ännu. Våra Höns är helt Fri Gående... Ruvade och Kläckta av våra "Sur Hönor". Allt på Naturlig väg... Så dessa små liv är mycket Livsdugliga. Här behövs inga Värme lampor o dyl. Tålig Ras som klarar av minus grader, ner till -10. Mycket personliga och faktiskt Intelligenta. Ring för frågor... Måste bokas, så vi kan samla in dom. Med vänlig hälsning Micke & Meta Svarar ej på Mail, intresserad RINGER !!