Quantcast
Till salu inom: ”

italienskt vitrinskåp säljes

Vitrinskåp

Lindesberg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vitrinskåp

Umeå
Vitrinskåp

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga flytt till mindre lägenhet säljer vi ut stora dela av heminredningen. Ett vackert vitrinskåp med glashyllor, belysning och spegel, utsökt skick, mycket hög möbelkvalitet, , behandlat med en vacker glansig ljusblå är (nypris på detta 22000:-) NU Pris : 4900kr Ni kan komma , för att se hur vacker den är! Italienskt skinn soffgrupp mörkblå 3+2+1 (nypris är 22000kr). Nu pris är 4400kr Soffbord 300kr Prisarna kan diskuteras vid snabbaffär.
hej nu e de dags at bli av med mina möbler jag har haft dom i nästan två år dom är nästan som nya har lite små fel som inte ens märks är ni intresserade så e de bara o ringa. Obs: möblernas färg är beige. Nås endast via telefon soffbordet e oxså till salu ock mattor till hela lägenheten soffgrupp:6500kr bordet:800kr mattor;2000kr vid snabb affär priset kan diskuteras Jag säljer även en italiensk vitrinskåp: 2200
Pga flytt till mindre lägenhet säljer vi ut stora dela av heminredningen. Ett vackert vitrinskåp med glashyllor, belysning och spegel, utsökt skick, mycket hög möbelkvalitet, , behandlat med en vacker glansig ljusblå är (nypris på detta 22000:-) NU Pris : 6000kr Ni kan komma , för att se hur vacker den är! Italienskt skinn soffgrupp mörkblå 3+2+1 (nypris är 22000kr). Nu pris är 4400kr Soffbord 300kr Prisarna kan diskuteras vid snabbaffär.
Italienskt matbord i valnöt, med två extraskivor som gör att man kan sitta upp till 12 personer. Sex stolar ingår, varav två har armstöd. Vitrinskåpet är i samma serie. Höjd: 1.90, Bredd: 1,15 och 40 cm djupt. Bägge två är i nyskick och säljes pga att jag nyligen har flyttat. Nypriset på Europamöbler var ca 25.000. Nu endast 4500 för båda. Möblerna kan även säljas separat. Ring hellre än att mejla!
Hej, Jag säljer ett fint kvalitets vitrinskåp. Nypris 12.000 från MIO, säljer den nu för ett väldigt rabatterat pris då jag tyvärr måste tömma vardagsrummet. Vitrinskåpet är som i nyskick och välskött, alla lampor etc fungerar. Vitrinskåpet har en tillhörande tv-bänk, pris etc kan diskuteras på plats. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Är flexibel med hämtningstider, dagar, kvällar och helger. Den hämtas och monteras ner av köparen. Jag nås endast per telefon.