Quantcast
Till salu inom: ”

italiensk vinthund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den 26/1 -11 fick vi 8 valpar. Två jätte fina tikar kvar till salu! Matilda och Cindy. Priset för flickorna är lite reduserat, dom säljes till några som vill ha till sällskap en kompis att ha kul med, ej till utställning. Valparna blir leverans klara vecka 12 -2011. Vi har även två kullar som är leverans klara vecka 16. Ni kan se alla valparna på vår hemsida och blogg, många bilder, info pris mm. Slå en singnal om ni är intresserad av en valp! Tel 0705-846538 www.hundringen.se http://blogg.hundringen.se/
Vi har undrerbara valpar som är leverans klara. Även en kull som är leverans klar vecka 23. Världens härligaste och mysigaste ras. Kom och titta vid intresse av en valp. Pris från 10.000:- Se mer på vår hemsida och blogg, många bilder, info mm. Vi har många trygga och nöjda valpköpare som genom åren köpt både sin första, andra och tredje hund hos oss. Slå en singnal Tel 0705-846538 www.hundringen.se http://blogg.hundringen.se/ Välkomna!
Ljuvlig grå italiensk vinthundsvalp. Leveransklar, 13 veckor! Far: Northgate's Grain De Folie (svensk och finsk utställningschampion) Mor: Yebelli's Hermione (1 cert) Registrerad i SKK, avmaskad och Vid leverans är hon även chipmärkt, vaccinerad och veterinärbesiktigad. En mycket glad, söt och framåt valp! Bild på valpens föräldrar och syskon finns på hemsida: www.skyborne.se Välkommen att kontakta mig om du är intresserad eller vill veta mer! Kan även tänka mig att ha henne på foder!
Denki 5mån gammal söker ett eget hem. Denki är en underbart snäll och trevlig tjej. Hon är bland annat van vid koppel, klippa klorna, åka bil, träffa hundar mm Det finns massor med bilder, filmer och information om Denki i vår blogg www.nattsmygarn.blogspot.com mer kommer under helgen. Denki säljs enligt SKKs och jordbruksverkets regler. Hon har stamtavla. Ring eller maila för mer information.
Med stor sorg säljer vi nu vår familjemedlem pga ekonomisk kris. Hon är helt underbar född i maj i år. Rumsren , fullständigt okomplicerad, kan vara med överallt. Är med lös vid ridning i skog och mark. Älskar andra hundar, van vid katter. Rasen är Italiensk vinthund och hon har en mankhöjd på ca 35 cm. Det här tar emot otroligt mycket då jag aldrig haft en goare, mysigare och roligare hund.