Quantcast
Till salu inom: ”

italiensk vinthund omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En snygg svartbrun italienare, 7 månader, renrasig med stamtavla, men rädd för barn. Känner att han inte har hamnat i rätt händer med mig. Jag söker en kunnig familj som bor i ett lugnt område. Hör av er och berätta om er själva i ett mail så får ni veta mer. Han får såklart med sig mat och sina andra tillhörigheter. Priset är prutat och klart. Säljes endast till sällskap, ej avel eller utställning.
Jag längtar efter en hund och har fastnat för Italiensk Vinthund.
Vi söker ett nytt hem för vår Italienska vinthund pga tidsbrist. Ändrade förhållanden gör att vi tyvärr inte har möjlighet att behålla honom om vi ska se till hans bästa. Han är sex år och har funnits hos oss sedan han var åtta veckor. Han går bra med andra hundar och katter och älskar människor. Helst ligger han intill i soffan eller i ditt knä. Som den Italienare han är måste du vara beredd på att han kommer att sova under täcket i din säng. Även om han är mycket social är det inte några problem att lämna honom ensam hemma de gånger det krävs. Han är inte kastrerad så när han har levt hop med andra hundar markerar han tyvärr inomhus vilket kan göra det svårt om du redan har en annan hund. Detta är en hund med jaktinstinkter men helt utan vaktinstinkt. Han skäller aldrig så det är en hund som passar bra att även ha i lägenhet. Trots det pratar han mycket med oss. Ibland med ett jamande ljud men oftast med ett livligt kroppsspråk. Om du tror att du skulle kunna ge honom ett bra hem utan att han blir lämnad för mycket är du välkommen att höra av dig. Det är ingen problemhund och rätt person är alltid viktigare än priset.
Hej! Jag söker en italiensk vinthund, gärna svart eller grå. Får gärna vara vuxen omplacering, men är även öppen för valp. Jag söker en social och gosig italienare som jag kan ta med mig överallt...Jag har mycket tid och kärlek att ge min blivande livskamrat! Välkommen att mejla ditt svar!
Italienskvinthund omplacering, 4 månader, helgrå, rumsren och fullvaccinerad, stamtavla Världens mysigaste och kärleksfullaste hund. omplacering pga utlandsarbete. Krav kärleksfulla personer som har tiden, värmen och intresset att lägga på denna underbara familjemedlem. Betalade 12.000 själv, men summan är inte viktigast för denna underbara hund så därav bara 6000.