Quantcast
Till salu inom: ”

its kitchen köksmaskin tillbehör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksmaskin

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min köksmaskin som jag bara har provat en gång säljer jag nu. Trodde jag skulle använda den minst varje vecka men så blev det inte. Köpte den på rea för ca 1700kr. Det stod att den hade kostat strax under 6000kr. Ett lite okänt märke: Its kitchen. Den har många tillbehör som bland annat mixer och köttkvarn. Finns både visp och degknådare. Alla tillbehör finns med på bilden. Den är som ny. Ett kanonpris!
Har andvänten maskinen några gånger till surdegsbak. Nästan nyskick på den. Maskinen har allt man kan önska sig. Blender, Köttkvarn, bakskål. Den maler allt, och då menar jag allt. Till malkvarnen finns många olika tillbehör beroende på vad man vill mala för något. Blender eller hacker tillbehör som hackar nötter eller annat som ska finhackas. Rostfri skål med 3 olika slevar och krokar för omrörning eller knådning av deg. Finns 6 olika hastigheter med pulsfunktion. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej jag ska sälja min köks maskin som heter ItsKitchen är en kraftfull köksmaskin med "allt i ett"; Degblandare, köttkvarn och mixer! Alla nödvändiga degkrokar och andra tillbehör till köttkvarnen ingår naturligtvis. Maskinen är enkel, lätt att hantera och har en fin design.Specifikationer:  Watt: 1000  Köttkvarn: Ja  Blender: Ja  Knådning: Ja  Omrörning Spade: Ja  Ballongvisp: Ja  Rostfritt stål Kapacitet: 5 liter Färg: silverTotalvikt (inklusive alla tillbehör och förpackning): 11,2 kg Storlek: 40.0 cm x 22.0 cm x 36.0 cm
Helt oöppnad maskin från Its kitchen. 5 liter skål 6 olika hastigheter 3 olika vispar (äggvisp, degvisp, degkrok) Köttkvarn + tillbehör tex för att göra korv. Blender Kan säljas billigare vid snabbt köp.
Hej. Jag säljer en jätte fin köksmaskin med tillbehör som mixerkanna, visp, krok och vinge. Jag fick maskinen i present i vintras. Som ny och fungerar perfekt. Bvsa!