Allt till salu inom "its kitchen köksmaskin tillbehör"

Sortering:
köksmaskin
Huddinge
1 månader

köksmaskin Visa liknande

600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Glas och porslin  ·  Västerås

Köksmaskin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Min köksmaskin som jag bara har provat en gång säljer jag nu. Trodde jag skulle använda den minst varje vecka men så blev det inte. Köpte den på rea för ca 1700kr. Det stod att den hade kostat strax under 6000kr. Ett lite okänt märke: Its kitchen. Den har många tillbehör som bland annat mixer och köttkvarn. Finns både visp och degknådare. Alla tillbehör finns med på bilden. Den är som ny. Ett kanonpris!
1 000 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Karlsborg

Köksassistent/köksmaskin, Its Kitchen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Har andvänten maskinen några gånger till surdegsbak. Nästan nyskick på den. Maskinen har allt man kan önska sig. Blender, Köttkvarn, bakskål. Den maler allt, och då menar jag allt. Till malkvarnen finns många olika tillbehör beroende på vad man vill mala för något. Blender eller hacker tillbehör som hackar nötter eller annat som ska finhackas. Rostfri skål med 3 olika slevar och krokar för omrörning eller knådning av deg. Finns 6 olika hastigheter med pulsfunktion. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
550 kr
Blocket.se

Köksmaskin Its Kitchen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej jag ska sälja min köks maskin som heter Its Kitchen är en kraftfull köksmaskin med "allt i ett"; Degblandare, köttkvarn och mixer! Alla nödvändiga degkrokar och andra tillbehör till köttkvarnen ingår naturligtvis. Maskinen är enkel, lätt att hantera och har en fin design.Specifikationer:  Watt: 1000  Köttkvarn: Ja  Blender: Ja  Knådning: Ja  Omrörning Spade: Ja  Ballongvisp: Ja  Rostfritt stål Kapacitet: 5 liter Färg: silverTotalvikt (inklusive alla tillbehör och förpackning): 11,2 kg Storlek: 40.0 cm x 22.0 cm x 36.0 cm
800 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Uppsala

Köksmaskin med köttkvarn och blender

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Helt oöppnad maskin från Its kitchen. 5 liter skål 6 olika hastigheter 3 olika vispar (äggvisp, degvisp, degkrok) Köttkvarn + tillbehör tex för att göra korv. Blender Kan säljas billigare vid snabbt köp.
3 500 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Värmdö

ITS kitchen köksmaskin.

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej. Jag säljer en jätte fin köksmaskin med tillbehör som mixerkanna, visp, krok och vinge. Jag fick maskinen i present i vintras. Som ny och fungerar perfekt. Bvsa!
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj