Quantcast
Till salu inom: ”

bosch universal plus 1000w tillbehör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Extra stark motor på 1000 watt för snabb bearbetning av stora mängder krävande deg Multifunktionell tack vare konditorset (med degkrok och dubbelvisp i rostfritt stål) och mixertillsats för att göra goda smoothies eller puréer Enkel och säker att använda. Diskmaskinbara tillbehör som gör renhållningen enkel Stor skål på 6,2l. maximal degmängd (4,2 kg) och fyra hastigheter plus power puls-funktion Mycket lite använd, i praktiken nyskick Nypris 1600:-
Köksassistent Bosch Universal Plus säljes. Har en motoreffekt på 1000 watt och kan ställas in på fyra hastigheter samt ett pulsläge. Den har en rostfri skål med lock att blanda ingredienser i, som rymmer 6,2 liter och är lagom stor för maximalt 4 kg deg. Det medföljer även dubbelvisp, köttkvarn, mixer på 1,5 liter och en praktisk degskrapa. Kan dessutom kompletteras med en mängd praktiska tillbehör. Knappt använd. Kan gå ner till 1500 vid snabb affär. Hämtas i Norrköping.
Bosch MUM6N Universal Plus har en motoreffekt på 1000 watt och kan ställas in på fyra hastigheter. Den har en rostfri skål(6L).Med köksassistenten följer även dubbelvisp, köttkvarn, mixer på 1,5 liter. Allt i Nyskick! Kan kompletteras med en mängd praktiska tillbehör. Köparen bekostar frakt.