Quantcast
Till salu inom: ”

jägermeister kyl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Har en minibar till salu då jag inte längre har behov av den. Det är en "riktigt" minibar eller vad man ska säga då den inte har några fläktar som väsnas och är i och med det helt tyst. Jägermeisterklistermärkena går att ta bort ifall man vill. Finns att hämta i sthlm. Den är i gott skick men inte ny, en transportskada finns på vänstra "framfoten", dock inget som spelar någon roll ifall man inte tänkt skruva fast kylskåpet i något. Kan skicka bilder vid intresse. Perfekt nu till sommaren! Köpt för 2400kr och hade tänkt mig kring 1200kr eller bud. Mvh Robert Beskrivning: Kyl, kylskåp, minibar, mini-bar, bar, öl, jägermeister Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min mini kyl / snus kyl och min jägermeister frys för att jag ej använder dom. Fungerar väl. En buckla på gallret på sidan av kylen, gör ingen skada. Blåa dioder som man kan stänga av med en knapp. Mycket lite använd kyl. Höjd 38,5cm Djup 27cm Bredd 37cm Små repor på frysen samt inga hjul på den. Diameter 58cm Höjd 76cm Mini kylen 1400;- Jäger frysen 2700;- Priserna är diskuterbara.
Nu har du möjligheten att ha en riktig jäger kyl i baren Pris 3500:- Hämtas Linköping
Jägermeister tap/kyl säljes pga att den aldrig används 1500kr
Säljer en jägerkyl som är helt ny! ligger kvar i paketet. som ni ser på bilden så sitter det 3 flaskor och det finns en fjärde som man häller i innan, som kyller ner den goda jägern. passar perfekt till baren där hemma och på nattklubben