Quantcast
Till salu inom: ”

järnsäng säljes

Järnsäng

Södertälje
Järnsäng

Växjö
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vacker järnsäng (se bild) säljes. Den köptes på IKEA för ett par år sedan och finns inte längre kvar i sortimentet. I fint skick då den knappt använts. Den har yttermåtten 210cm*95cm, och passar väl som sängram till en madrass med 90cm i bredd. 500 kr, prutat och klart. Finns för avhämtning utanför Helsingborg. Hör av er via mail (kollas flera gånger dagligen) eller telefon.
Säljer nu barnens 2 sängar, som dom växt ur. Den första är en unik Fransk Järnsäng med måtten 178 x 80 cm. Inköpt på Kostallet design i Rydebäck för 4995:- Säljes nu för endast 1000:- pga vissa defekter i sängbotten. Den andra är en växasäng från IKEA med måtten 200 x 85 cm. Den kan användas i 3 lägen, med båda ändarna uppfällda när barnen är små, med en ände uppfälld när barnen blivit lite större eller helt nedfälld när barnen växt lite till. Säljes för 250:-
Wahlström & Widstrand. 1959. 231 s. Häftad. Omslag: Oscar Cleve. 19,5x13cm. 282 gram. Nära nyskick. Till största delen ouppsprättad. En centimeterlång reva i främre försättsbladet. Författarinnan, fröken Ada A:son Susegård, är en mångsidig kvinna. Till hennes officiella titlar hör hemkonsulent, leg. författarinna och talrör för Miljöpartiet. I DRÖMRESA TILL GRÖNKÖPING får läsaren ta del av hennes senaste funderingar, då hon med stor inlevelse diskuterar bland annat dubbelrum eller icke-dubbelrum, Grönköpings Vattenkuranstalt, paranta lapplisor, flygande järnsängar och motoriserade julgranar...
Antik, ihopfällbar järnsäng på sex små hjul. Från sent 1800-tal eller tidigt 1900-tal. Bäddmått ca 80x198 cm. Med färgrester, slitage och skador, bland annat ett snedställt gångjärn som tryckts utåt (se bild 4). Sängen är stabil och det sneda gångjärnet har främst en estetisk betydelse. Ett fantastiskt hantverk med stor tyngd och karaktär. Sängen är (bla på grund av sin tyngd) absolut inte ranglig. säng bäddsäng gästsäng shabby Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min gamla fina antika järnsäng som är en äkta "shabbychic" möbel! Från mitten av förra seklet sa den förre ägaren av den...tung och gedigen. Lite avskavd, äggskalsvit med "gulddekor" på gaveländarna. Ca 75 cm bred, ca 142 cm hög huvudgavel, ca 105 cm hög fotgavel samt ca 200 cm lång. En pärla, en riktig prinsessäng! Säljes som synes, det finns ingen tillhörande sängbotten. Vi sågade till en egen "botten" och köpte en madrass till när den användes hos oss. Säljes för 1200 eller högstbjudande!