Quantcast
Till salu inom: ”

järnsäng blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej pga. flytt sälja jag nu : Ikea Sängstomme 1,60 x 2,00 m , svart järnsäng . Sängstomme är i bra skick. 2 st. ställbara risbottnar fint kvalität utan fel 80 cm bred och 2 stck madrasser i befintlig skick allt i allo en hel komplett säng ....för billig päng...... passa på bara avhämtning , först till kvarn , vid snapp och smidig affär sänkar jag priset lite grann Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Underbart hus med fantastiskt utsikt. Nedre plan: kök med matplats Till 5-6 pers. Diskmaskin och Mikro. Vardagsrum med tv och utgång Till terass. Maturum med plats Till 6-8 pers. Mindre sovrum med en 90- säng och egen toalett. Övre plan: ett stört sovrum med fantastiskt utsikt över havet och öarna, har en 1,80 säng + en x-tra järnsäng/soffa på 80 cm. Två mindre sovrum varav det ena har 1,40 säng och det andra en 90 säng. Ett Baderaum med dusch och toalett. I källaren finns tvättmaskin. I priset ingår en Ryds 475 med 50hk motor.båtplatsen ligger på St.göransö, ca 10 min Till fots.
Unika stabila järnsängar som tyvärr inte längre får plats hemma hos oss. den övre sängen: längd ca 197 cm, bredd 80cm , den undre sängen som man drar ut på fina trähjul är något kortare och 76 cm bred. Den undre sängen lyfts upp i ett enkelt handgrepp och hamnar i samma höjd. Lätt att förvara sängkläder i den undre sängen när den är inskjuten. Sängarna var tidigare i privat ägo på hotel Temperance i Hudiksvall. Finns i Njutånger.
Säljer två antika järnsängar i fint skick. Sängarna är likadana och är utdragsbara. En standardmadrass passar precis om man har en låda eller resårmadrass. Alla hjul finns kvar. Kommer med en hembyggd låda att ha i den ena sängen för att komma lite högre upp. De båda resårmadrasserna som hörde till finns ej kvar då de var i väldigt dåligt skick. Jag har bara tagit kort på den ena eftersom den andra står i källaren och inte används just nu. Men de är precis likadana och i samma skick. Pris: 3600:- för båda.
AARONOCHADA Lantliga Möbler.. Antik vacker kökssoffa med förvaring under locket. En soffa man sov i förr. 191cm lång, 55cm djup och 83cm hög. Kökssoffan finns i Nyköping. Snabb frakt till stockholm kan ordnas för en kostnad av 1000:- Annars går det bra komma titta i Jönåker söder om Nyköping. Antik järnsäng:4500:-, Chiffonje:3990:- Klädskåp:2500:- Där finns fler kökssoffor samt andra möbler i Lantlig stil. Bara slå en signal avtal tid då ni vill komma, mycket flexibel..VÄLKOMNA!