Quantcast
Till salu inom: ”

jässkåp säljes

Jässkåp

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Bageri beläget i bra och ändamålsenliga lokaliteter på 200 kvm i Malmös nordöstra delar. Bageriet har funnets i 35 år på denna plats och är följdaktligen väl etablerat. Bageriet har egen skåpbil för leveranser men en del av fabrikationen avhämtas av kunderna själva. Utlämningen består av en mindre "butiksdel" belägen i anslutning till bageriet. Ugn och jässkåp är av golvmodell och all utrustning är brukbar och fullt funktionell. Nuvarande ägare har drivet verksamheten som ett familjeföretag och de stannar kvar under överenskommen tid för att hjälpa till och lära ut det som behövs för fortsatt drift. Här finns stora expansionsmöjligheter för den som vill expandera. Lokaliteterna är rationella och bra och hyran är mycket bra vilket ger goda förutsättningar för att uppnå god lönsamhet. Kontakta KENTH OHLSSON för vidare information och visning! Pris diskuteras! Se även vår hemsida absyd.se
Prima erbjuder ännu mer maskiner!!!!!! Bullrivare Oem,pris 17900kr Pizzaugn master ,732E, manuell 6+6 pizzor Pris 38900kr Vi har massor med kåpor,ring oss så ger vi ett pris,ex 2 meter,pris 9000kr. Jässkåp plats för 14st bakplåtar,pris 17900kr Bakugn plats för 8st bakplåtar pris 26000kr Dubbelfritös ,pris 4500kr Salldsbuffe 155cm,plats för 4 st 1/1 pris 16900kr Värmebuffe 155cm,plats för 4st 1/1 pris 15900kr Alla maskiner har 1 års garanti och är exklusive moms.
Nybyggd med bra läga och bra hyra säljes.Butiken har AAA läge mitt emot välbesökt natt pub i centrum perfekt för nattöppet.Det finns möjligheter att uttöka verksamheten. Starkt växande och med mycket troget kundregister.Dagskassan är i genomsnitt 1600 kr med en öppetid från 11 - 17. Lokalen är 24 kvm och består av affärslokalen, litet kontor med pentry och toalett samt lager. Hyra 3400 kr/ mån + moms inkl fastighetsskatt. utanför finns gågata.Nuvarande ägare har bra kontakter med grossisterI priset ingår hela inkromet. Ugn, jässkåp, kortläsare (friköpt), kassamaskin, 2 frysar, bakplåts hylla, 18 bakplåtar, mikrovågsugn, telefon, fläkt, fritös, ugnsplattor, hyllor och bänkar mm. Allt är nytt! Lager gås igenom på plats.Ring för mer information.
TILLFÄLLE ATT GÖRA ETT KLIPP. Kombiugn Hounö Jässkåp och UGN. Ugnen är utrustad med 10 gejdrar så det finns gott om utrymme. Har förinställda program så den är lättskött av personalen. Dessa kan givetvis ändras efter behov. Står på ställning för bekväm arbetshöjd. Kanontillfälle att göra ett klipp på en fantastisk ugn. Om Du bara vill prata så spar på Din och Min tid. OBS! Ugnen står på hjul endast på bilden. Pris: 8000:- Prutat och klart.
Stort jässkåp med tillhörande plåtar. Fungerar ej, men troligtvis inget större fel.