Quantcast
Till salu inom: ”

bageri till salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bageri
F

Tidigare annonser till salu

Då jag åker utomlands över sommaren vill jag hyra ut min lägenhet. Det är en fullt möberad tvåa i Gottfridsberg, 10 minuters promenad från centrum. 100 m till matbutik, bageri och pizzeria. Soffan i vardagsrummet kan bäddas ut till ytterligare två sängplatser. Jag hyr helst ut lägenheten mellan 10 juni - 15 augusti är men är självklart flexibel gällande dessa datum. I den redan rabatterade hyran på 3300/mån ingår dessutom både el och bredband. Du som hyr ska vara lugn samt rök- och djurfri. Mvh/Alexadra
Hej! Nu är det dags att flytta, därför överger jag mitt förstahands-kontrakt till den som är intresserad av en 2a i Haga i lugnt område. Lägenheten är nymålad i kök, hall och vardagsrum. Badkar på toaletten. Ligger på första våningen, balkong och öppen spis i vardagsrum. 2 min till spårvagnen och nära till bageri och mataffär. 15 min cykelväg till innerstaden. Inflyttning sker 2/8-11. Ring eller maila om du är intresserad av att hyra denna lägenhet permanent!
Välplanerad 1:a, med separat kök och gott om garderobsutrymme. Stora fönster med mycket ljusinsläpp och med fransk balkong. Lägenheten ligger precis vid Landalatorg där det finns bageri, apotek, konsum, systembolag, gym och resturanger. Fem min promenad till Vasaplatsen, Götaplatsen och Linnestaden. Hela lägenheten blev ommmålad 2009 (vit), parkett i vardagsrum. Mycket prisvärd. Maila mig ni vill ha fler bilder på kök, badrum, hall. Önskar en lägenhet i Centrum, Lunden, Majorna, Masthugget, Guldheden. Ej bottenplan om insyn.
På Ola-Nils gård finns det tre olika boende att välja mellan. Det är ca 800 m till havet och i byn finns en trevlig gårdsbutik och ett bageri där man kan avnjuta en god frukost eller köpa härliga bullar med sig hem! Det finns cyklar att låna om man vill ta en cykeltur längs havet till Skillinge. Varje lägenhet har välutrustade kök och är mycket fräscha. Man har sin egen uteplats med grillmöjlighet i söderläge. Titta gärna in på vår hemsida olanilsgard.se Välkomna!
Fräsch 1:a uthyres i andra hand i centrala Trelleborg. (HSB förening) Avgift: 3900 kronor inkl. värme, vatten, kabel tv Nära till bussförbindelser, köpcentrum, bageri Krav: Ordningssam, djurfri, rökfri, anställningsbevis/studiebevis skall uppvisas. Hyresgästen skall ej ha betalningsanmärkningar. Deposition: 4000 kronor Uthyrningsperiod: Snarast möjligt t.om. Maj 2012. Parkeringsmöjligheter finns mot betalning Vid frågor/ intresse maila och berätta lite kort om dig själv.